Abi deepweb dediyinz zaman TOR browserla girdign sitelerde gezindigin zaman, TOR da olan 0-day acigi ile girdigin siteler PHP da olan zararli lokasyon gosterme, bilgisayar ipsi gosterme gibi kodlarla yerini gore bilirler.
Benim bir kac tane onion sitem var. Biri test icin, ve 0-day acigi ile her hangi bir kullanicinin yerini ve ipsini gore biliyorum.
eyer bu acigi devletler kullanirsa, senin ip ni bilmesi yeter.
ip bildise, mesela 84.36.5.2 - senin dinamic ip.
Polis sana internet veren provoyderden 84.36.5.2 - ipsinin 02.01.2019 saat 12:56 da kimde oldugu loglarina bakacak. 5 dakkadan az suruyor.
ve bu yolla sana gelip cika bilirler. Routerin deepweb-le alakasi budur. (Sana henuz geolokasyonu) ip siz PHP ile browser ustunden bulabileceklerini soylemedim bile.
Bir DW uzmani olarak sana tavsiyem:
1) TOR browserin geolokasyon istemesini engelle.
2) Android icin TOR hic guvenli diyil. cunki her telefonda GPS var. yukarida dedigim seyler telefonda tam calisiyor.
3)TOR kullanicilari, VPN kullanmali. mumkunse China, Japonya serverlari .
4) Internetde polislere log sizdiran VPNlarin uzmanlar tarafindan ifsa yazilari var, onlari okumani ve en guvenli VPN kullanmani vavsiye ederim.
5) TOR kullanimi paranoyak kullanicilar icin bu sekilde olmali:
Kendi bilgisayarinizda 1 numarali VPN Japon serveri ile baglan
sonra Virtual Machine yukle, ve onunda icinde 2 numarali CHINA VPN le internte baglan,
ve o VM-nin icinde TOR kullan.
eyer daha iyi guvene almak istersen eyer:
Data card al, bit bazarindan sonra uzerine 7 ci el, numara tak ve numaraya kontoru kamerasi olmayan dukkanlardan nakit ode.
seni bulmak isteyen gucler, birinci TOR proxy serverini kirlamali ve loglara bakmali, sonra 2 numarali Mozambikde olan VM ile karsilasacaklar, sonra China VPNsi sizin internet baglanti IPnizi verdiginde , oda Japonya onuda bulacaklar, Sonra Japon VPN dan sizin orginal Datacard IP nizi isteyecekler oda verecek, ve sonra Data cardin bagli oldugu Bazstatoinlardan yerini bulmaga calisacaklar. oda senin adna falan oladigi icin bulunmayacaksin.