Elinize Sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinize Sağlık Hocam.![]()
Yapmış Olduğumuz Saldırılar Sonucunda Rusya Devlet Konseyi Anka Red Team Tarafından Hacklenmiştir...
![]()
Zone
Zone @META Hoca'nın Bilgisi Dahilindedir Onaylamıştır.
![]()
![]()
Rus Hackerlar devlet destekli olduğu için potansiyel tehdit olmaları normal değil mi...Konudan bağımsız.
Rusya ciddi bir siber saldırı ile karşılaşmadı
Bazi kaynaklar tespit ettiği girişimler olduğunu dogruladi ancak normalin üstünde olmadıkları anlaşılmış.
Yabancı forumları veya Dış basın da ciddi bir haber yada makale kaynak okumadım.
Aslında bu çok basit anlaşılır birşey
Rusya ciddiye alınması gereken bir Siber orduya sahip oldugu " ABD Almanya Fransa İngiltere ve Türkiye " Ruslar siber yapılaşmayı koloniler halinde bir bütün olarak kullanmanın ne kadar tehlikeli bir silah olduğunu fark ettiklerinde test etmekten dahi cekinmediler (Estonya cirkin bir saldiya maruz kaldığında bir çok ülke farkına vardı 2016 2017 ancak kolonileri bir araya toplamak yapılaşmayı Devlet hizmet birimi çatısı altında toplamak 5 ve 8 yılını aldı. Buraya Nokta koyalım.
Gezi olaylarinda Anonymous Türkiye bildirisi yayinladiginda Özgürlük ve Bağımsızlık hak ihlallerine aykırı diyordu.
Ben Anonymous dahil dünyanın her hangi bir yerinden Rusya'nın Ukrayna zulmü gerekçe gösterilerek ciddi bir saldırı görmedim okumadım.
İsrail Filistin'e bombalı saldırılarına karşılık veritabanlari silindi
Çinliler kırım Türklerine zulüm ettiginde veritabanları silindi
Lübnan Mısır Hollanda Fransa makron yüzünden verileri çalındı ancak halen Ruslar a karşı bu yorumda yazacagim bir eylem yok bu aptal olmiyana şunu anlatır
Adamlar sanal kutuplaşmayı ciddi bir tehdite dönüştürüp karşılık verebileceklerini tüm dünyaya ifade etmiş.
Bu yorumda kimsenin Milli duygulari kabarmasin Rusya ülkesine en ciddi siber saldırısı hafızaları zorlayin 2018 ile 2020 yılları arasında En ciddi saldırıyı Türkiye gerçekleştirmistir.
Ama yinede adamlar potansiyel bir tehditler
teşekkürlerEline Sağlık![]()