U usta hack Üye Katılım 7 Tem 2013 Mesajlar 162 Tepkime puanı 0 Kredi 0 10 Tem 2013 #1 Arkadaşlar burda asteğmen teğmen yüz başı gibi şeyler yazıyor ben asteğmenim nasıl yükseltebilirm bunu ? Moderatör tarafında düzenlendi: 10 Tem 2013
Arkadaşlar burda asteğmen teğmen yüz başı gibi şeyler yazıyor ben asteğmenim nasıl yükseltebilirm bunu ?
A ali0254 Katılımcı Üye Katılım 3 Haz 2013 Mesajlar 711 Tepkime puanı 0 Kredi 0 10 Tem 2013 #2 http://www.turkhackteam.net/tht-yar...ackteam-netde-rutbemi-almak-istiyorsunuz.html Oyla 0 Downvote
C CourierC Kıdemli Üye Katılım 16 Ağu 2010 Mesajlar 2,655 Tepkime puanı 0 Konum C:\Windows Kredi 0 10 Tem 2013 #3 En Ayrıntılı Olarak Rütbeler Ve Resimleri Oyla 0 Downvote
A AlparslaNN Uzman üye Katılım 29 Eyl 2012 Mesajlar 1,143 Tepkime puanı 0 Konum Türkiye Kredi 0 10 Tem 2013 #4 Kardeşim burda Rütbe o kadar önemli deyildir sadece bilgili olmalısın Oyla 0 Downvote
Unauthorized Kıdemli Üye Katılım 14 Eki 2011 Mesajlar 2,602 Tepkime puanı 3 Konum C:\ Kredi 0 10 Tem 2013 #5 Şöyle bir ekleyi yapmak farzdır ki ; Forumda Rütben olacağına sevenin olsun daha iyi Oyla 0 Downvote
S SecuRitymaSteR Üye Katılım 19 Haz 2013 Mesajlar 186 Tepkime puanı 0 Kredi 0 10 Tem 2013 #6 Önemli olan rütbe değil. Önemli olan insanlık. Oyla 0 Downvote
'Black-Ghost Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 19 May 2008 Mesajlar 7,877 Tepkime puanı 17 Yaş 39 Konum Çanakkale Kredi 0 10 Tem 2013 #7 DarkStern' Alıntı: En Ayrıntılı Olarak Rütbeler Ve Resimleri Genişletmek için tıkla ... Buradaki arkadaş cevabı vermiş. Diğer arkadaşlarında söyledikleri doğrudur. Rütbe bukadar önemli değil. Rütbe atlamak için flood halinde mesaj kasarsan emeğinden ve zamanından olursun. Tek tuşla hepsi silinir. Burada okuyarak bişeyler öğrenerek vakit geçirmeyi denersen eğer, Bir bakmışsın üyelerin enson rütbesi olan Tuğgeneral Rütbesine gelmiş olursun. üzerini olabilmen için yani yönetici sıfatı , Biraz forum tecrüben birkaç bilgi , Saygı , üslub , davranış biçimleri, Konu sayısı ve aktifliğin göz önünde bulundurarak , yönetime girip daha bir üst seviyede rütbe alabilirsin. Bukadar uzun yazmıcaktım aslında ancak bağzıların kafasında , Yönetime nasıl girebilirim diye soru işaretleri var. Onlarıda söyledim hepsi aradan çıksın diye İyi Forumlar Dilerim . Oyla 0 Downvote
DarkStern' Alıntı: En Ayrıntılı Olarak Rütbeler Ve Resimleri Genişletmek için tıkla ... Buradaki arkadaş cevabı vermiş. Diğer arkadaşlarında söyledikleri doğrudur. Rütbe bukadar önemli değil. Rütbe atlamak için flood halinde mesaj kasarsan emeğinden ve zamanından olursun. Tek tuşla hepsi silinir. Burada okuyarak bişeyler öğrenerek vakit geçirmeyi denersen eğer, Bir bakmışsın üyelerin enson rütbesi olan Tuğgeneral Rütbesine gelmiş olursun. üzerini olabilmen için yani yönetici sıfatı , Biraz forum tecrüben birkaç bilgi , Saygı , üslub , davranış biçimleri, Konu sayısı ve aktifliğin göz önünde bulundurarak , yönetime girip daha bir üst seviyede rütbe alabilirsin. Bukadar uzun yazmıcaktım aslında ancak bağzıların kafasında , Yönetime nasıl girebilirim diye soru işaretleri var. Onlarıda söyledim hepsi aradan çıksın diye İyi Forumlar Dilerim .