Aman aman Allah korusun
zaten şuan ki sisteme bile alışamadı çoğu kişi bide böyle bi değişiklik olursa forum alt üst olur iyice 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok öyle değil rütbe sistemine bir etkisi olmayacak özel rütbe olacak hani sadece adminin verdiği bir rütbe güzel olur bence.kardeşim siyah hacker felan saçma adam 100 mesaj yazmıştır mesela siyah hacker olur .ama adam sırf eğlence merkezine yazmıştır.bu hackermi![]()
![]()
Black hacker gibi dedim hani değiştirilebilir ya da eklenebilir öneri sadece ayrica rütbe sistemine bir etkisi olmayacak özel bir rütbe olacak yani tek adminin onayindan geçip verilmiş kişiler.Bence şuanki rütbeler iyi çünki Black hacker yetiştirmiyoruz.Ve yıllardır bu sistemde devam ediyo çok karışıklık çıkar.
Aslinda tam katilmiyorum bunlar özel bir rütbe sisteminde olacak tek adminin verebildiği yani.Aman aman Allah korusunzaten şuan ki sisteme bile alışamadı çoğu kişi bide böyle bi değişiklik olursa forum alt üst olur iyice
![]()
işte bende öyle diyorum bu rütbeler adminle iletişim halinde olan kendni kanitlamiş kişilere verilsin örneğin coderlik belli sayida hack programi yazip çoğu kişinin kullandiği ve admin onayindan geçen kiişilere verilsin.gerekli olduğunu sanmıyorum zaten birinin hacker lakabını alması için bir şeyler başarmış olması lazım bu rütbeleri ancak üst rütbelerdeki kendini kanıtlamış arkadaşlar alabilir ve büyük ihtimalle onlar hali hazırda sıkı iletişim içerisindedir.