Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hoş geldiniz. Forumda konulara mesaj atarak yükseliyorsunuz ancak sırf mesaj kasmak için yorum atmak yasak. Bunun için yardım merkezinde insanlara yardımcı olarak mesaj sayınızı yükseltebilirsiniz. Onun dışında yönetim üyesi rütbeleri bulunmakta. Bu rütbeler için tim/ekip alımlarına başvuru atmanız gerekiyor. Seçilirseniz asistan veya çaylak olarak başlayabilirsiniz. Moderasyon için alımlar dışında bir de kulübümüz bulunmakta oraya da başvuru atabilirsiniz. Şu an alımlar açık: https://www.turkhackteam.org/modera...stajyer-asistan-kulubu-yeni-alimlar-acik.html
Öncelikle foruma hoşgeldiniz.asagidaki bağlantıdan nasıl rütbe atlayabilecegin açık bir şekilde Baysal adminimiz tarafından anlatılmaktadır.Bu rütbeler dışındaki rütbeler yönetim üyelerine aittir.Yonetime girebilmek için ilgi alanınıza göre seçim yapıp yeterli iseniz alınarak yapılır.