Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pc acılıyor daha sonra bilgisayarıma giriyorum.Daha sonra D-C tıklıyorum Rutime die hata alıyorum .tıklıyorum masaüstündeki hersey gidior.yarımlarınızı beqliyorum simdiden tesekkürler....:secret
ßaşLat>çaLıştır>msconfig yazıp entere bas> başlangıca geL > sonrada hpzrcv0.exe kapattın fakat bu hataya çözüm olmaz sadece uyarıyı vermesıne engel olr Msi ya gore elimde döküman mevcut değil ancak kendi sitesinden bi güncelleyin
sagol karesde hpzrcv0.exe yoq RTHDCPL-ALCMT-nvCPL-nwiz-sw20-sw24-winsys2-jusched-winampa-Nerocheck-......bunlar war bi hpzrcv0.exe yoq gende sagol kardes ilgilendigin icin
tmm t.ederim ama arka arkaya mesaj atma flood yapmıs oluyosun arkadasında amacı yardım etmek anlayışlı olalım birazcık birbirimize karşı ayrıca senın ıcın lınkınıde yenılemıs sımdı...
Bide Bunu Dene Eğer C Sürücüsü Veya D Ye Girerken Hatayı Alıyosun Ctrl+Alt+Delete Görev Yöneticisini Aç Sonra Explorer.exe Bul İşlem Ağacını Sonlandır De Daha Sonra Üst Menüden Yeni Görev Çalıştır De Explorer Yaz Masaüstün Tekrar Gelicek
Son Olarak Gizli Ve Korunan İletim Sistemi Ögelerini Gösterr C ve D de Autorun Dosyalarını Bul Varsa Sil..
kardes bu biseyl er buldu anakartınız icin 1 BIOS buldu dio-anakartınız icin 3 sürücü buldu-VGA kartınız icin 0 VGA buldu-VGA İCİN 9 SÜRÜCÜ BULUD DİO-sizin icin 1 msi programları buldu die ne yapcam simdi