Rüyanızı kontrol edin! (Lucid Dream)

bruce+lee

Uzman üye
10 Mar 2010
1,688
0
koca karı uydurmalarıda böyle böyle çıkıyor zaten kafadan kontak koca karılar gördükleri hanisünasyon ları gerçekmiş gibi millete anlatıyor ve bazı gerizekalılarda inanıyorya bu durum işte
 

CeZaRaPiNT0

Yeni üye
11 Şub 2013
33
0
Ben çoğu akşam astral seyahat yapıyorum arada lucid de oluyor çok eğlenceli bişey tavsiye ederim :)
 
28 Şub 2013
177
0
Blackpool
Ben böyle bi teknik oldugunu bilmiyordum ama teknigi uzun zamandır yapıyomuşum meger. bazı rüyalarımda rüya gördügümü anlyrm ve herşeyi başa alabilyrm örneğn rüyada sevgilimle bulustuk tartıstık sonra o evine gitti bunu başa alabilyrm rüyamda sevgilimde tekrar bulusuyrm ve tartışma cıkcagı yerde tartışmayı engellyrm :)
 

balasagun

Üye
8 Şub 2012
225
0
uyguladığım bı teknık genelde ruyamda savaş olayları ıcınde gorduğum zaman kendımı başlangıç filmi gibi uyanmaya calışırım ama yattığım yer bılıncıme kazınmış ya yattığım yerı gorurum odada kalktım zannederım ama bununda bı ruya oldugunu evımdekı florasandan anlarım cunku karanlık gozukur ruyada beyaz gozukmez tam , ruyadan çıkamayacam mı zor durumdayım dıyelım ve rüyamı yönlendirmeye başlarım yanıma takım askerleri gelir ve elımde sılah olsun dedıgımde elımde hemen bır silah beliriverir. İnanmayan olabilir tek beceremediğim başlangıç filmi gibindeki gibi birlikte uykuya daldığım arkadaşlarımı rüyayay dahil edemiyom bir türlü beynimi zorlamaya devam ediyom belki ilerde bu da olur.
 

balasagun

Üye
8 Şub 2012
225
0
Her zaman rüyada ıstedıklerım olmaz . Silah diye rüyada uğraşıp durup savaşın ortasında rüyada vurulduğumu veya bıçaklandığımı görüp şiddetle uyandığımda oluyor. Ama Allahtan gerçek değiller uyanıp üstüme karnıma baktığım çok olmuştur.
 

VisionamiaM

Yeni üye
31 Ocak 2013
0
0
Kardeş bana çok olmuştu rüyada olduğumu anlamıştım :D
Anladığım zamanda kadınlar üstüme atlıyordu :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.