Merhaba Arkadaşlar Bu Anlatımda S4 Oynayan Arkadaşlarımızın Mutlaka Öğrenmesi Gerekenleri Yazıcam.
1-Level kolay atlamak istiyorsanız bir arkadaşınızla bir oda kurun şifreleyin ve 2' nizde 1 kere topu alıp resleyin bu sonra trick çalışın.
2-Sizin tercihiniz ama temel kılıcları kullanın 'Counter Sword Plasma Sword Spy Dagger.'
3-Random Shop'tan sınırsız çıkarmak için (tam emin değilim) start'ta basın ve Print Screen Sysrq ile bilgisayarı kastırın.Şansınız Çoğalır.
Herkesin Bilmesi Gereken Haraketler:
1-Airwalk:
Bu haraketimizde havada yürüyorsunuz.Biri sizi fırlattıgında işe yarar.
Yapılışı:
Jump A/D+Jump+ Doppel W
2-Boomerang:
Bu harakette ise fırlatıgınızda fırlatan kişiye geri döner aynı bumerang gibi.
Yapılışı:
A/D+Jump+Links Click
Yardım Edebildiysem Ne Mutlu Ban****onu Açıldıysada Güncelleme Yapmış Oldum. Alıntı Değildir.
+Teşekkürü Çok Görmeyin:RpS_thumbup:
1-Level kolay atlamak istiyorsanız bir arkadaşınızla bir oda kurun şifreleyin ve 2' nizde 1 kere topu alıp resleyin bu sonra trick çalışın.
2-Sizin tercihiniz ama temel kılıcları kullanın 'Counter Sword Plasma Sword Spy Dagger.'
3-Random Shop'tan sınırsız çıkarmak için (tam emin değilim) start'ta basın ve Print Screen Sysrq ile bilgisayarı kastırın.Şansınız Çoğalır.
Herkesin Bilmesi Gereken Haraketler:
1-Airwalk:
Bu haraketimizde havada yürüyorsunuz.Biri sizi fırlattıgında işe yarar.
Yapılışı:
Jump A/D+Jump+ Doppel W
2-Boomerang:
Bu harakette ise fırlatıgınızda fırlatan kişiye geri döner aynı bumerang gibi.
Yapılışı:
A/D+Jump+Links Click
Yardım Edebildiysem Ne Mutlu Ban****onu Açıldıysada Güncelleme Yapmış Oldum. Alıntı Değildir.
+Teşekkürü Çok Görmeyin:RpS_thumbup: