Sa beyler 14 yaşındayım online oyunların hemen hemen hepsini oynuyorum ve piyasadaki bedava hacklerin hepsini biliyorum(sanırsam
) fakat darkorbit gibi web tabanlı online oyunlarda oyun açığı bulup oyunlarda acaip derecede ilerleyen arkadaşlar var ve ne yazıkki bizlerle paylaşmıyorlar bunlara örnek vermek gerekirse tr-3deki credi bugu ,konfi bugları,dp bugları,katlayıcılar vs vs ...
Bende kendi hilelerimi kendim yapmaya karar verdim fakat nerden başlamalıyım? Kuzenim programlama öğreniyor onunda yardımıyla sanırım c++da hack yapabiliriz iyi kötü
fakat oyun açıklarını nerden bulupda programa dönüştüreceğizki ve bu hack için c++ yeterlimidir?
c++ içinde turbo c++ olurmu ve dersler hakında nerden yardım alabilirim kurslar için ön bilgi öğrenmek gerekiyormuş yardım edermisiniz??
Bende kendi hilelerimi kendim yapmaya karar verdim fakat nerden başlamalıyım? Kuzenim programlama öğreniyor onunda yardımıyla sanırım c++da hack yapabiliriz iyi kötü
c++ içinde turbo c++ olurmu ve dersler hakında nerden yardım alabilirim kurslar için ön bilgi öğrenmek gerekiyormuş yardım edermisiniz??