Merhaba arkadaşlar! Tamamen merak amaçlı bir konudur. 2016 yıllarında başlayıp. yaklaşık 2 yıl metin2 sektöründe çalıştım. Sonra elimi ayağımı çektim. Malum Covid-19 yüzünden eve tıkıldık. Bende pvpleri merak ettiğim için daldım birine bir süre oynadım sildim. Şimdi bana her Allahın günü şu pvp açılıyor cart pvp curt pvp mesajlar geliyor bıktım.
1. Olarak bunları engelleme imkanım var mı?
2. Olarak ben böyle smsler istemiyorum. Bunlardan nasıl kurtulacağız? Bu serverlerin hepsine tek tek mesaj atmakla uğraşamam. Direkt bunların hostlarını bulmak istiyorum.
3. Olarak gelen mesajlarda isterseniz bilgilendir mesajı almayı kaldırabilirsiniz ibaresi yok. Zaten istemedim bari böyle bir ek koyun. Bunları yasal olarak şikayet edebilir miyim?
Yardım eden ilgilenen herkese teşekkür ederim.
1. Olarak bunları engelleme imkanım var mı?
2. Olarak ben böyle smsler istemiyorum. Bunlardan nasıl kurtulacağız? Bu serverlerin hepsine tek tek mesaj atmakla uğraşamam. Direkt bunların hostlarını bulmak istiyorum.
3. Olarak gelen mesajlarda isterseniz bilgilendir mesajı almayı kaldırabilirsiniz ibaresi yok. Zaten istemedim bari böyle bir ek koyun. Bunları yasal olarak şikayet edebilir miyim?
Yardım eden ilgilenen herkese teşekkür ederim.