- 30 Nis 2012
- 214
- 0
Program Adı : Sacred Free Sms
Sürüm : 2.2
Yapımcı : xXSacredXx
Kullanım: Aşağıda Resimlerde Gösterilmiştir.
Download Linki :Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
Tarama Linki : Sacred Free SMS V 2.2.exe - Jotti'nin malware taraması
VIP ÜYELİK HAKKINDA
Not 1: Ver. 2.1 deki hatalar giderildi.
Not 2: Atatürk Resmini niye koyuyorsun diyecek olanlara sevgiden.
VIP UYARI
Source Oh'de paylasılan slayerman'ın paylaştığıyla aynı , emek yok diyecek kişilerede
Slayerman arkadaşımız www.yublu.com (Site bakıma girdi) dan çekiyordu bilgileri , ben S-SMS 'den çektim.Yinede inanmayan arkadaşlara source atarım ama benim doğru söylediğimi anlayınca herkezin karşısında özür dileyecek.
Sürüm : 2.2
Yapımcı : xXSacredXx
Kullanım: Aşağıda Resimlerde Gösterilmiştir.
Download Linki :Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
Tarama Linki : Sacred Free SMS V 2.2.exe - Jotti'nin malware taraması
VIP ÜYELİK HAKKINDA
Üyelik yapmamın nedeni herkez'in Vip kanalları görememesi için ve ne kadar kullanıcımın olduğunu görmek [SACRED WEB TV için geçerli]
Üyelik Açıldığında Size 3 günlük süre verir. 3 gün sonunda süreyi uzatmak isterseniz. Bana facebook yada msn üzerinden mesaj atarak key isteyebilirsiniz.
Sacred Web Tv ve Sacred Free Sms ' teki üyeliklerizle giriş yapabilirsiz.
Key İsteyenler Özel Mesaj atsınlar.
Üyelik Açıldığında Size 3 günlük süre verir. 3 gün sonunda süreyi uzatmak isterseniz. Bana facebook yada msn üzerinden mesaj atarak key isteyebilirsiniz.
Sacred Web Tv ve Sacred Free Sms ' teki üyeliklerizle giriş yapabilirsiz.
Key İsteyenler Özel Mesaj atsınlar.
Not 1: Ver. 2.1 deki hatalar giderildi.
Not 2: Atatürk Resmini niye koyuyorsun diyecek olanlara sevgiden.
VIP UYARI
Source Oh'de paylasılan slayerman'ın paylaştığıyla aynı , emek yok diyecek kişilerede
Slayerman arkadaşımız www.yublu.com (Site bakıma girdi) dan çekiyordu bilgileri , ben S-SMS 'den çektim.Yinede inanmayan arkadaşlara source atarım ama benim doğru söylediğimi anlayınca herkezin karşısında özür dileyecek.
Son düzenleme: