Sacred Free Sms - xXSACREDXx

xXSacredXx

Üye
Program Adı : Sacred Free Sms
Sürüm : 2.2
Yapımcı : xXSacredXx
Kullanım: Aşağıda Resimlerde Gösterilmiştir.
Download Linki :Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
Tarama Linki : Sacred Free SMS V 2.2.exe - Jotti'nin malware taraması

VIP ÜYELİK HAKKINDA
Üyelik yapmamın nedeni herkez'in Vip kanalları görememesi için ve ne kadar kullanıcımın olduğunu görmek [SACRED WEB TV için geçerli]

Üyelik Açıldığında Size 3 günlük süre verir. 3 gün sonunda süreyi uzatmak isterseniz. Bana facebook yada msn üzerinden mesaj atarak key isteyebilirsiniz.

Sacred Web Tv ve Sacred Free Sms ' teki üyeliklerizle giriş yapabilirsiz.

Key İsteyenler Özel Mesaj atsınlar.

Not 1: Ver. 2.1 deki hatalar giderildi.
Not 2: Atatürk Resmini niye koyuyorsun diyecek olanlara sevgiden.

VIP UYARI
Source Oh'de paylasılan slayerman'ın paylaştığıyla aynı , emek yok diyecek kişilerede
Slayerman arkadaşımız www.yublu.com (Site bakıma girdi) dan çekiyordu bilgileri , ben S-SMS 'den çektim.Yinede inanmayan arkadaşlara source atarım ama benim doğru söylediğimi anlayınca herkezin karşısında özür dileyecek.

Resimler

eklentiq.png

Son düzenleme:
çalışıyor kardeşim...
kodlarını öm den veya msn'den yollarsan sevinirim :)

Proje genel olarak çok güzel ama aşırı derecede saçma , çünkü s-sms zaten web üzerinden kolaylıkla sms gönderimini sağlıyor ve sen s-sms kullanıyorsun ve üyelik sistemi getirmişsin. Hayatımda bu kadar saçmalık görmedim. Hadi reklama tıklamayı anladımda üyelik sistemi kalan gün aşırı saçma olmuş; onları kaldır yoksa birkaç çocuktan başka bu programı kullanan olmaz.

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.