Sağlam obfuscator önerisi

arsh3

Yeni üye
9 Tem 2021
4
0
17
Arkadaşlar s.a öncelike, büyük bir proje üzerinde çalışıyorum yaklaşık 4 aydır. Her şey tamam ama bana obfuscator gerekiyor. Daha önce confuser ex ve modlu versiyonlarını denemiştim ama hiç bir reverse engineering skilli olmayan ben bile kırdım. Private modded obfuscatorlerinizi atabilirsiniz, bekliyorum veya öneri de yapabilirsiniz. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Birde bişey daha, bu modluların normalden farkı ne ne yapıyorlar? nasıl modluyorlar ne ekliyolar. Sorucak olanlara .net ile C# dilinde yazıldı.
 

arsh3

Yeni üye
9 Tem 2021
4
0
17
Merhabalar, ben olsaydım kendi obfucestorumu yazardım. Eğer o kadar büyük bir proje yapıyor isem.
Yazmayı bilmiyorum ki, o yüzden milletten private istiyorum işte.

de4dot programından geçirdikten sonra hepsi nakavt, en iyisi virtualization lardır vm lerdir vmprotect ve koivm veya koivm ile modlanmış confuserex​

Evet az önce denedim, smart assembly de4dot paramparça ediyor. ConfuserEX2 default denedim de4dot hata verdi ama default olduğundan çabuk cracklenebilir şüphesi geldi bu sefer de. Modlanmış KOIVM ise (trollicus modded koivm) programın açılmamasına sebep oluyor. VMProtect ise entry pointi bulamıyor, koivm öneriniz varsa atarmısınız?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.