Iyi gunler. Bugun beni birisi aradi ve sahibinden.com uzerinden araba janti aldigimi soyledi. Tabi benim bundan haberim yok. Saticiya benimle ilgili olmadigini soyledigimde isim olarak benim adim soyadim oldugunu telefon olarak benim telefonum kayitli oldugunu soyledi. Daha sonra istegim uzerine satici benim adima alisveris yapan kisiyle ilgili yazismalari bana gonderdi. Yazismada kisini adresi kart bilgileri ismi soyismi telefon numarasi falan belliydi. Bende hemen sahibinden uzerindeki hesabimi bulmaya calistim ve hesabimi sifremi unuttum diyerek buldum. Kullanici adimi girdigimde eposta ve telefon dogrulamasi cikti. Telefon no benimdi ama email benim degildi. Belliydi ki birisi benim sahibinden hesabimi kullanarak benim adima alisveris yapmisti. Yarin suc duyurusunda bulunucam ama birkac sorum var.
Bu tur sitelerde alisveris yaparken saticiyla konusup kart bilgilerini saticiya verip alisveris yapabiliyorlarmi.
Bu olaydan benim basim yanarmi. Bende para falan talep etme haklari varmi.
Bu tur sitelerde alisveris yaparken saticiyla konusup kart bilgilerini saticiya verip alisveris yapabiliyorlarmi.
Bu olaydan benim basim yanarmi. Bende para falan talep etme haklari varmi.