Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konu altında uzun zamandır forumda MODERATÖR ARKADAŞIMIZ BEYAZ-AK LA kafayı yiyoruz bende bu konuyu spyware ile yayılan anti-spyware'lar konusunu derinleştirip, nasıl temizleneceğini anlatıp geçici olarak noktalamayı amaçlıyorum.
SpyAxe, SpywareStrike, SpySheriff vb. Smitfraud Türevleri ve Temizliği konusuna girmeden önce "Smithfraud grubu rogue (sahte) anti-spyware yazılımları.belirtmek istiyorum.
(sahte) anti-spyware yazılımları
SpyAxe
* Security IGuard
* Virtual Maid
* Search Maid
* AntiVirusGold or AV Gold
* PSGuard
* SpySheriff
* Spy Trooper
* SpywareStrike
* Security Toolbar
evet arkadaşlar şimdi sırada temizlik işlemi var.
SmithRemFix 'i buradan indirin. Oradan indiremezseniz buradan deneyin
İndirdikten sonra dosyakarı çıkartın (extract edin). Ancak çıkan dosyaları çalıştırmayın!
Ewido'yu ve Ad-Aware 'ı indirin ve bilgisayarınıza kurun. Güncellemelerini yapın ancak bunlar ile taramaya şimdilik başlamayın!
Şimdi bilgisayarınızı Güvenli Modda başlatın. Güvenli modda başlatmak için
* Bilgisayarınızı yeniden başlatın
* Başlangıçta F8'e basın
* Çıkacak menüden güvenli mod'u seçin (İngilizce kullanıyorsanız Safe Mod)
Güvenli kipte açılış tamamlandıktan sonra SmithRemFix 'i dosyalarını çıkarttığınız dizini açın ve RunThis.bat 'ı açın
Bir tuşa basarak olayı bitirin. Daha sonra otomatik olarak çıkmaz ise Disk Temizleyici'yi başlatın.
Başlatmak için Çalıştır 'a " cleanmgr" yazıp enter'a basın. Sahip olduğunuz tüm partitionları bu yöntem ile temizleyin.
Daha sonra Ewido ve Ad-Aware ile temizlik işlemine girişin. Temizlik bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Başlattıktan sonra arkaplanınızı geri getirebilirsiniz. Getiremez iseniz Denetim Masası/Görüntü/Masaüstü/Özelleştir/Web 'de görünen tik işaretlerini kaldırın.
Böylelikle bu zararlılardan kurtulmuş bulunmaktasınız. Ancak hala kurtulamamış iseniz yapmanız gereken üzülerek söylüyorumki FORMAT...
ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN...