Çözüldü sahte telefon numarası alma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kind of demon

Yeni üye
20 Haz 2019
9
0
ÖNCELİKLE SELAMLAR HERKESE

ben bu sahte telefon numarası alma konusunda kafayı taktım ama bir arpa boyu yol alamadım var mıdır bunun bir taktiği , ücretsiz bir şekilde wp onayından geçecek falan bir telefon numarası alma yolu. bildiğiniz şeyleri lütfen söyleyin :D
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Fafatara0

Yeni üye
1 Şub 2019
21
0
Cevap: sahte telefon numarası alma (soruyorum!)

android için textnow uygulamasını kullanabilirsin ülkemiz de yasak olduğu için .apk olarak indirebilirsin. Whatsapp Businnes ile numaraya giriş yaparsan sorunsuz şekilde kullanabilirsin.
 

Parmingod

Yeni üye
19 Eki 2019
3
0
Cevap: sahte telefon numarası alma (soruyorum!)

4$ karşılığında wabii var ben onu kullanıyorum gayet sorunsuz.
Bedava numaralar her zaman başkasının kullanımına sunulabilir numaralar kalıcı olmaz önermiyorum o yüzden ücretli bir uygulama önerdim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.