Sahte Telif YouTube

beratakbulut

Yeni üye
31 Ara 2018
8
0
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba, Benim kanalım var 19 Bin abonem ve baya izlenmem var. Kanalıma bazı şahıslar (Sahte Telif) Attılar. Kanalda 3 telif var kapanacak. Onlarla iletişime geçtim istediğine şikayet et bu YouTube nin algoritması diyorlar. Napmam lazım yardımı dokunacak var mı?
 

MuratBeyl

Yeni üye
31 Ocak 2019
12
0
Botlada telif atılıyor sabitte telif atılıyor dostum botla kapandıysa açılmaz telifle atıldıysa youtubeye geri bildirimi iyi bir açıklama ile atman lazım
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.