Saklambaç

*-*Börteçine*-*

Kıdemli Üye
6 Tem 2014
2,250
0
Mutfak
Oğlum ve ben sık sık korsancılık oyunları oynarız. O 5 yaşında, korsancılık oyunu oynayabileceğiniz en ideal yaştır...
Bugün ise saklambaç oynamaya karar verdik.
Zaten her saklambaç oynayışımızda belli yerlere saklandığı için onu çok kolay bulacaktım, saklanabileceği 3 yer vardı. O saklanırken 50'ye kadar saydım ve ''Önüm arkam sağım solum saklanmayan ebe!'' dedikten sonra onu bulmak için yola koyuldum. Kanepenin yanından geçerken kanepenin kenarından fırlamış minik ayaklarını gördüm. Boğuk, fısıltılı kahkahalar eşliğinde şöyle bir bakındım ve ''Seni bulamıyorum, ne kadar iyi saklandın!'' dedim. Bunu deme sebebim büyük bir heyecan ve mutluluk ile kucağıma atlayacağını bilmemdi.
''Evet, güzel oyundu. Şimdi yatma zamanı.'' dedim. Yatağa oğlumu yatırdım ve iyi geceler öpücüğü verdim. Daha sonra yatak odasının kapısında oğlum göründü.
‘Anne,’ diye fısıldadı ‘beni bulmak için gelmedin.’
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.