Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam burada bende aynı konuya değiniyorum aslında en çok hangi açık türünden yararlanıyorlar bunları merak ediyorum. Çünkü yıllardır SQL'e tıkıldım kaldım bunun dışında CSRF veya Subdomain Takeover gibi saldırı çeşitleride var mesela bunlarda karşılarına çıkıyor mu bunları merak ediyorum. Mesela XSS açıklı site bulup bunu bir şekilde adminlere yedirip günlerce gelecek cookie verisini bekliyorlar mı? Sitenin dizinlerinde teker teker dolaşıp hazır kurulu yazılım varsa explotion-db gibi sitelerde araştırıp bişeyler deniyorlar mı ben bunları merak ediyorum...Sitelerde bulunan zaafiyetleri kullanıyorlar SQL açıkları vb. Daha farklı yöntemler de var tabi ki
İşte sorun bu senin biz sana ilk mesajda istenen beklenen cevabı verdik arkadaşlar yazarlar şimdi zaten aktif olanlar vardı. Subdomain ve XSS konusuna gelecek olursak evet 2014 2015 yıllarında kullanıyordum şahsım adına konuşacak olursamHocam burada bende aynı konuya değiniyorum aslında en çok hangi açık türünden yararlanıyorlar bunları merak ediyorum. Çünkü yıllardır SQL'e tıkıldım kaldım bunun dışında CSRF veya Subdomain Takeover gibi saldırı çeşitleride var mesela bunlarda karşılarına çıkıyor mu bunları merak ediyorum. Mesela XSS açıklı site bulup bunu bir şekilde adminlere yedirip günlerce gelecek cookie verisini bekliyorlar mı? Sitenin dizinlerinde teker teker dolaşıp hazır kurulu yazılım varsa explotion-db gibi sitelerde araştırıp bişeyler deniyorlar mı ben bunları merak ediyorum...
Ruhunu ortaya koy ve araştırmaya koyul; karşına doğru insanlar çıkacaktır, öğretirler veya onlarla öğreneceksin.Bu kadar siteyi nasıl hackleyebiliyorsunuz? Genellikle hangi açıklar karşınıza çıkıyor?