Çözüldü Saldırılardan Nasıl Korunabilirim?

Clewy

Yeni üye
20 Tem 2020
4
0
arkadaşlar herkese iyi günler discordda birisi tcni bulucam tarzı tehditler ediyor baya tanınmış kişi icraatleri var ama sadece sunucu patlattığını gördüm nasıl korunabilirim bu tarz insanlardan zaten tc bulsada bir şey yapamayacağını biliyorum ama sadece soruyorum şimdiden teşekkürler!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Sort

Deneyimli Moderatör
14 Eki 2019
982
88
Discord İçinde veya Sosyal Medya Hesaplarınızda Gönderilen Hiç Bir Şüpheli Linke Basmayın. Takipçi Hilesi Gibi Siteler Atılırsa Giripte Hesabınızı Girmeyin. Şifrelerinizi Kişinin Tahmin Edebileceği (tel no, isim ve plaka, kullanıcı adın) gibi
Şifrelerden Uzak Dur. Bu Şifrelere Sahipsen Değiştir ve Özel Karakterler Ekle.
 
21 Nis 2020
206
20
TC ile şirket açma meselesi eskide kaldı.Sıkıntı etmene gerek yok. Kimsenin attığı dosyayı açma nitro ile kandırabilirler açmazsan gelen dosyaları bir sıkıntı olmaz. Arkadaşına bile güvenme ETME SIRTINI ALLAH'TAN BAŞKASINA EMANET EN KRALININ BİLE İÇİNDE VARDIR BİR NEBZE İHANET unutma
İYİ FORUMLAR
 

ICHIDH

Uzman üye
25 Eyl 2013
1,531
3
Erzurum
teşekkür ederim peki kimlik bulma işini cidden yapabilirlermi?

İnternet üzerinde herhangi bir yere kimlik bilgilerinizi girdiyseniz bulunma ihtimali var, bunun için mümkün olduğunca kimlik bilgilerinizi kullanarak güvenmediğiniz sitelere üye olmayın, kullandığınız uygulamalar, sosyal medya profillerinden bilgilerinizi sadece sizin göreceğiniz şekilde ayarlardan güncelleyin, bu işlerini zorlaştırır ama yine de bulunabilir.
 

RootBeta

Katılımcı Üye
7 Ara 2020
536
1
Russia
Tanımadığınız herhangi bir linke tıklamayın, tanımadığınız sitelerden birşey indirmeyin, güvenmediğiniz sitelere kart bilgilerinizi vermeyin ve gelen her o posta adresine tıklamayın.
 

Kloys

Üye
2 Nis 2020
124
0
Merhaba,
Hocam öyle birşey yapmak için direk sizinle bir iletişime girmesi gerekir size gelen link,fotoğraf,video vb. Dosyaları indirmeyip/açmadığınız sürece bir sorun olmayacaktır.
 

hackishack

Katılımcı Üye
20 Haz 2020
838
161
Liverpool UK
Sizin isminizi ve soyisminizi taşıyan Türkiye'de çok fazla kişi yoksa ve isminizi ve soyisminizi biliyorsa veya isiminizin ve soyisiminizin yanında yaşadığınız şehri de biliyorsa TC'nizi bulabilme ihtimali var. Verdiğiniz her bir bilgi karşıdaki kişinin TC'nizi bulabilme ihtimalini arttırır. Bunu nasıl yapabilir? MERNİS'in 2020 datası da dahil birçok MERNİS datası hackerlarda mevcut ne yazık ki. Bu yüzden hiçbir bilginizi paylaşmamanızı tavsiye ederim.
 
Son düzenleme:

Byhack65

Katılımcı Üye
9 Eki 2019
277
3
gönderişne linklere tıklama emin olmadıkça; kişisel bigilerini verme herkese tc tek yeterli kalmıyor artık onu merak etme tc'ni bulması zor adresini verme yeter diyip konuyu kapatayım çünkü seni o serüvene sokmak istemem
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.