Merhaba arkadaşlar Instagram da dolaşırken gördüm de merak ettim adamın biri Türk kali işletim sistemiyle cafenin sambapos sistemine girdi masaları falan gördü bunu nasıl yapıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soruyu biraz daha açar mısın?Merhaba arkadaşlar Instagram da dolaşırken gördüm de merak ettim adamın biri Türk kali işletim sistemiyle cafenin sambapos sistemine girdi masaları falan gördü bunu nasıl yapıyorlar
Metasploit kullandığını gördüm yemek cafesinde laptop ile oturmuş kaliden zaafiyet oluşturmuş sanırsam zaafiyetten yararlanmış ekran açıldı Mozilla Firefox ekranı geldi sekmenin üstünde IP adresi Metasploit yazıyordu cafenin adisyonunu görüyordu menüsünü masaları falan nasıl yapılıyor bu?Soruyu biraz daha açar mısın?
Kamera yazmışmıyım dostum ben sambapos adisyon programını yemek cafesinin kendi bilgisayarında görüyordu hesapları masalarıTürk Kali nasıl oluyor anlamadım da cafe de kameraya erişebilmesi için portun açık olması gerekiyor diye biliyorum.
yanlış görmüşüm pardonKamera yazmışmıyım dostum ben sambapos adisyon programını yemek cafesinin kendi bilgisayarında görüyordu hesapları masaları
Yapan türk demek istedim kali üzerinden metasploit ile yaptığını gördüm karşısına panel açıldı cafenin menüsü masaları vs görünüyorduTürk Kali nasıl oluyor anlamadım da cafe de kameraya erişebilmesi için portun açık olması gerekiyor diye biliyorum.