Çözüldü Samsung S4 Acil Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dwaymaynak

Üye
3 Ara 2015
54
0
Arkadaşlar telefonum dün gece kendi kendine kapandı ve hiç bir şekilde açılmıyor, şarja takınca veya bilgisayara bağlayınca da tepki vermiyor. Recovery mod'da Download mod'da açmayı denedim onlarda da hiç bir şekilde tepki yok. Benim için önemli olan telefonun içindeki dosyalar lütfen telefondan anlayan arkadaşlar bakabilir mi telefonu bir şekilde açabilir miyiz yada telefonun anakartında, işlemcisinde bir sorun varsa telefoncular içindeki dosyaları kurtara bilir mi?

Bu konulardan anlayan arkadaşlar lütfen acilen bir yol gösterin.
 

dwaymaynak

Üye
3 Ara 2015
54
0
1 yıldan fazla süredir telefonu rootlu olarak kullanıyorum. Geliştirici ayarlardan kastın ayarlar kısmındaki gizli menüyse evet ordanda hata ayıklama modunu falan kurcalamıştım ama bu çok önceydi. Sizce o sebepten mi olmuştur telefonu alalı 2 sene oldu.
 

PresanS

Kıdemli Üye
8 Ocak 2017
2,470
203
24
Debian
Kardeşim Recovery Mod Açılmıyosa Sorunun Kesinlikle Anakart'ta.Eski Gm Discovery Kullanıcısıydım Aynı Şekilde Bana Da Oldu.70 Lira Aldılar Anakart Yerinden Çıkmış Tekrar Takarak Yaktılar Ve Geri Verdiler.Telefon Eskisinden Sağlam Oldu Ama Tüm Verilerim Gitmişti.Format'lanmış Bir Şekilde Geldi Yani...
 

DarkHealler

Özel Üye
4 Eki 2015
8,058
6
izmir:)
Salaklık ettik içindeki dosyaları da yedeklemedik. Dün 2 defa elektrikler gitti geldi telefon şarjdaydı o yüzden oldu sanırım.

malesef ki dediğim gibi tel sarjda oldugundan elektrik ilk geldiğinde yüksek voltaj ile geldiğinden telefonlarında anakartları zayıf oldugundan kısa devre yapıp yanabiliyor bu tüm elektronik cihazlarda geçerlidir . geçmiş olsun

konu çözüme kavuşmuş oldugundan kilitliyorum ...geçmiş olsun.

Teşekkürler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.