samurayın hackelenne msne kodusu ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

11sa11

Katılımcı Üye
15 Şub 2011
310
0
Bey ben samurayın msnem hacklendi ne yapmalıyım konusundan msnemi almak için konudaki adrese samurayın verdigi konuyu yolladım bana aşagıdaki gibi bir mail geldi.

This is an automatically generated Delivery Status Notification. THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE. Delivery to the following recipients has been delayed. [email protected](not reklam amaçlı degildir)
TÜRKÇESİ
Hemen çevirden(reklam için degildir)
Bu, otomatik olarak oluşturulan bir teslim durum bildirisidir.

Bu, uyarıcı bir mesaj sadecedir.

Sen, senin mesajını tekrar yollamaya ihtiyaç duymazsın.

Takip eden alıcılara teslim, ertelendi.

Pasaport, @ csstir. Biri. Microsoft.
Com


Google translete (reklam için degildir)
Bu otomatik olarak oluşturulmuş Teslim Durumu Bildirimi olduğunu. BU SADECE BİR UYARI MESAJI IS. SİZE iletiyi yeniden gönderin İSTİYORUM YAPMAYIN. Aşağıdaki kişilere teslimat ertelenmişti. [email protected]


sizce bu nedemektir
 

11sa11

Katılımcı Üye
15 Şub 2011
310
0
kardeş zaten benim msne patlatıldı bu msnin kendisi paralo sıfırlama servisi ben şifre gönderirlermi diyorum sadece
 

kamakli

Üye
25 Tem 2008
66
0
merhaba,

https://tik.lat/bg6UQ (reklam değildir) yere girersen orada senin patlatılmış msn adresini girip altına sana ait alternatif bir adres verirsin sonraki basamaklarda sana mailin ile ilgili sorular sorulacak (en son kimler ile mailleştin, maile bir klasör açtıysan isimleri vs.) bunları doğru yanıtlarsan 24 saat içinde size mailin şifresi sıfırlanarak bildirilir.
 

kamakli

Üye
25 Tem 2008
66
0
merhaba,

https://tik.lat/bfSe4 (reklam değildir) yere girersen orada senin patlatılmış msn adresini girip altına sana ait alternatif bir adres verirsin sonraki basamaklarda sana mailin ile ilgili sorular sorulacak (en son kimler ile mailleştin, maile bir klasör açtıysan isimleri vs.) bunları doğru yanıtlarsan 24 saat içinde size mailin şifresi sıfırlanarak size bildirilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.