Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendı Pcın Uzerınde Istedıqın Kadar Bellek Ram Ve Dısk Boyutu Ayırıp Isletım Sıstemı Kuruyorsun
Aynı Normal Pc Gıbı Tek Deqıskenı Senın Pc Icındekı Bı Pencereden
O Sanal Pc de Yaptıqın Hıcbırsey Senın Isletım Sıstemıne Karısmaz Yada Zarar Veremez
Ben Ubuntu Kurmustum Bı Ara Wıreles HAck Icın Bıldıqım Ve Sasmayacaqım Tek Program
WorkStatıon
workstation pc program olarak
paraller virturar panel ve sistemi istersen paylaşırım
yaptıgın vpsleri admin paneli yapıyorsun sattıgın kişi panelden reset iso kurulumu formatlamak süretiyle yapıyor ve site kuranlar admın panelı işe yarıyor ama internetserverı kuvvetlı olacak adsl kullanıcısı bu işi local olarak kullanabılırler..!!
En iyi sanal pc aracı wmv dir bunu geçebilecek bir baska program yoktur virtual vs basit ama wmv daha gelişmiştir. Sanal pc olarak xp ve backtrack kurabılırsın kendımden ornek vererek w8 kullanıyorum laptopa ek takvıyeler ıle en fazla 7 işletim sistemi çalıştırabildim sen hard dıskın buyuklugu kadar snal acabılırsın lakın hepsını aynı anda calıstırmamalısın pc cok fazla ısınır ve yavaslar sırf denemek ıcın 7 tane yaptım ama sızın denemenızı onermem.. eger gercekten sanal pcye meraklıysan her pcde farklı ıpe kadar sana yardımcı olurum ama oncelıkle temel bılgılerı bılmen gerek hayırlı geceler..(pm atabilirsiniz)