Sanal Logger Beta Çıktı!

SanalVurus

Katılımcı Üye
26 Tem 2013
294
0
Trabzon
Merhabalar ;

Programcılık kariyerimdeki İlk Logger'i Sizlere Sunuyorum.Bu Sürümden Başka, Daha Çok Değişik Sürümler Çıkarıp Sizleri Memnun Etmek İstiyorum.
Bir Çok Önemli Özellik Sizlere Sunmadan Server Tarafından Ayarlanacak.İlk Sürüm Olduğu İçin Özellikler Pek Fazla Değil.Kullanımını Bilmeyen Arkadaşlar İçin Yakında Video Hazırlıyacağım.
Özellikler Daha Açıklayıcı Olduklarını Düşünüyorum.Tüm Ama Tüm Windows İşletim Sistemlerinde Sorunsuz Çalışır (Windows 8 , 7 , XP ,vs). 2.Sürümde Nod-32,KasperSky gibi Virüs Programlarından Gizleme gibi özellikler ekliyeceğim.


EKlenen Özellikler;

- Log Tutma Sınırı Diye Birşey Yok; Sınırsızdır !
- Hiç Bir Timer , Text Kontrolü Kullanılmıyor Herşey Kod.
- Mail / FTP Log ALımı Kusursuzdur.
- Formatlamadan Serverden Kurtuluş Yok
- Tüm Web Tarayıcılardaki Şifreleri Çalar.
- Gereksiz Özelliklere Yer Yok!
- Önemli Özellikleri Server Kendi Gerçekleştiriliyor.
- Loglar Göze Hitap Edecek Şekilde Düzenlendi.
- Herkes Logger yapmasını öğrensin veya proje çalıp kul hakkına girsin diye; Kodlar kilitlenmemiştir. :q


Ve Bunlar Dışında Size Sunulmadan Serverin Gerçekleştirdiği Bir Sürü Özellik.Şuan Piyasadakilerin En İyilerinden Biri Olduğunu Düşünmüyorum Ama 2.Sürümde Piyasadakilerden Kat Kat Daha İyi Olduğunu Sizde Göreceksiniz.
FUD İçin Çaba Harçamadım Nasılsa Bir İki Şereften Yoksun İnsan İllaki VirüsTotal,Jottiye Atacak Buna İnancım Tam. Biliyorum ki Çok Fazla Açığı Var Programın, Ama 2.Sürümü Bekleyin. Aslında Bu Sürümü Çıkartmayıp 2.Sürümü Direk Çıkartıcaktım ama İnsanoğlu işte, sabırsız :)
Fazla Uzatmaya Gerek Yok İyi Kullanımlar Diliyorum.


r7yhk.png


r7ykr.png


r7yl0.png


r7yld.png


r7ylm.png


Box
RapidShare
DosyaTC


==================================================

Direct Link

==================================================

Evet, sizlere açıklamam gereken tek birşey kaldı. Bu programın grafikleri Hakops Logger 10'un yaptığı Logger'in Grafiklerine Benzetilmeye Çalışmıştır. Bilhassa Form'un Grafiği. :RpS_thumbsup:

İmzamdada bahsettiğim gibi;

Zafere giden yola, çekilen çile kutsaldır.

 
Son düzenleme:

bayburt-1997

Katılımcı Üye
7 Haz 2010
297
0
Herşey iyi güzer de face şifresi gelmiyor. Bir iki karakteri algılayabilmiş. Geri kalanlar yok. Onları da tahmin mi edelim yani :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.