RGB klavye kullanıyorum Vmware geçiş yaptıgım zaman rgb özelliği kapanıyor yardım edebilicek varmı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O benim capslock tuşunda da oluyor.RGB klavye kullanıyorum Vmware geçiş yaptıgım zaman rgb özelliği kapanıyor yardım edebilicek varmı ?
malesef hocam ... bunu ilk oldugunda denemiştimHocam sanal makineyi tamamen açtıktan sonra klavyenizin kablosunu çıkartıp tekrar takmayı deneyiniz.
sayın moderatörüm malesef olmadı dediğiniz kali denmi kaynaklı ? sizceO benim capslock tuşunda da oluyor.
Tekrar tuşa basınca da düzeliyor.
Işık tuşuna basıp dener misin?
Hocam VMware Tools'ün Yüklü Olduğundan Emin Olun. Yüklerseniz donanım ile ilgili sorunlar çözülebilir.malesef hocam ... bunu ilk oldugunda denemiştim
sayın moderatörüm malesef olmadı dediğiniz kali denmi kaynaklı ? sizce
Merhaba vmware girerken klavyenizi cikarin girdikden sonra takin eger olmasaRGB klavye kullanıyorum Vmware geçiş yaptıgım zaman rgb özelliği kapanıyor yardım edebilicek varmı ?
Klavye ışığını denemedim hiç. Evde vardı ışıklı klavye. Onu bulunca deneyeceğim. Eğer o zamana kadar sorun çözülmezse bakarız beraber.sayın moderatörüm malesef olmadı dediğiniz kali denmi kaynaklı ? sizce
teşekkür ederimsayın moderatörümKlavye ışığını denemedim hiç. Evde vardı ışıklı klavye. Onu bulunca deneyeceğim. Eğer o zamana kadar sorun çözülmezse bakarız beraber.
Vmwarenin donanım ile alakalı bir ayarı varsa kontrol et. Bekli oralarda anormal birşey görebilirsin.RGB klavye kullanıyorum Vmware geçiş yaptıgım zaman rgb özelliği kapanıyor yardım edebilicek varmı ?