BYWanders Katılımcı Üye Katılım 20 Kas 2015 Mesajlar 428 Tepkime puanı 0 Konum İstanbul Kredi 0 22 Eki 2016 #1 Beyler ben sanal pc açmak istiyorum ama hangi programı kullanmalıyım bilemedim vede bu programın ücretsiz olması lazım yardım lütfen
Beyler ben sanal pc açmak istiyorum ama hangi programı kullanmalıyım bilemedim vede bu programın ücretsiz olması lazım yardım lütfen
E EʟᴇᴄᴛʀᴏɴɪᴄSᴛᴇᴛ Katılımcı Üye Katılım 30 Haz 2015 Mesajlar 292 Tepkime puanı 0 Kredi 0 23 Eki 2016 #2 VM Virtualbox yada VMware kullanabilirsin. Oyla 0 Downvote
zztri Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 9 Tem 2015 Mesajlar 10,102 Çözümler 4 Tepkime puanı 440 Konum Ankara Kredi 0 23 Eki 2016 #3 Vallahi uzun uzun açıklamaya halim yok. Daha sabah kahvemi yeni içtim... Centos, Red Hat, Fedora üzerine VMware Tools Nasıl Kurulur ? | Fatih Şölen | Bilgi Teknolojileri Blogu Oyla 0 Downvote
Vallahi uzun uzun açıklamaya halim yok. Daha sabah kahvemi yeni içtim... Centos, Red Hat, Fedora üzerine VMware Tools Nasıl Kurulur ? | Fatih Şölen | Bilgi Teknolojileri Blogu