Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki kendim 2d olan bir sanal pos alıp kendi web siteme entegre edip kullanabilir miyim kod almadan3d olan siteler doğrulama kodu istiyor 2d olanlar da kod istemediği için sanalcılar genelde düşürdükleri k4rtları 2d sitelerde kullanmayı tercih ediyor ha 3d security bypass yöntemleri de var ama genelde 2d kullanırlar.
pos hesabı açıp api entegrasyonunu sağlarsan açabilirsin bencepeki kendim 2d olan bir sanal pos alıp kendi web siteme entegre edip kullanabilir miyim kod almadan
pos hesabı için şahıs şirketi yeterli diye biliyorum entegrasyonunuuda yapabilirim ama logları nasıl kayıtta tutacagımı bilmiyorumpos hesabı açıp api entegrasyonunu sağlarsan açabilirsin bence
log tutma basit şu an herkes neredeyse hazır kod kullanıyor onu halledersinpos hesabı için şahıs şirketi yeterli diye biliyorum entegrasyonunuuda yapabilirim ama logları nasıl kayıtta tutacagımı bilmiyorum
Anladım peki bana log toplayabilmek için web çeşidi önerebilir misinlog tutma basit şu an herkes neredeyse hazır kod kullanıyor onu halledersin