Telefonumun Cabuk Sarjının Bitmemesi İçin Hangi Program Önerirsiniz rootsuz ?
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uygulamalar bir işe yaramaz . Hepsi boş yer doldurur sadece .
Yapacağın sadece parkalığı düşür ve kullanmadığın zaman Mobil veriyi veya Wifiyi ayrıca Bluetooth vb gibi işlevleri kapat .
Bazı telefonlarda arkaplanda çalışan uygulamaları programlar sayesinde temizleyebiliriz ve birçok telefonda kullanılmayan rami boşaltma özelliği bulunmamakta. Bu kadar kişi o programları boşuna indirmiyor yani![]()
Faydalı olduğuna inanmıyorum o tür programların . Hiç biri pilin ömrünü uzatmıyor gerçekte .
Sadece görünüş ve tasarım yüzünden indiriliyor . Arkplanda çalışan uygulamaları herkes kapatılabilir çok zor mesele değil ki .
Dostum Ram Cleanup Kullanırsan Hiçbir şekilde grafiğe önem verilmediği ni gerçekten telefon için çok yararlı olduğunu goreceksiniz yani her program gereksiz değil programını iyi seçmelisinFaydalı olduğuna inanmıyorum o tür programların . Hiç biri pilin ömrünü uzatmıyor gerçekte .
Sadece görünüş ve tasarım yüzünden indiriliyor . Arkplanda çalışan uygulamaları herkes kapatılabilir çok zor mesele değil ki .
Pekala, eline samsung galaxy ace versem arkaplanda çalışan uygulamaları kapatabilirmisin
Görev yöneticisi ile de yapamazsın, ama programlar sayesinde arkaplanı temizleyebilirsin.
Dostum Ram Cleanup Kullanırsan Hiçbir şekilde grafiğe önem verilmediği ni gerçekten telefon için çok yararlı olduğunu goreceksiniz yani her program gereksiz değil programını iyi seçmelisin
Samsung galaxy ace'de pil sorunu olmuyor çünkü .Farkedersen bu tür uygulamalar hep akıllı telefonlar için . Akıllı telefonlarda şarj sorunu olur .
Samsung galaxy acede pil sorunu olmuyor mu
Eski telefonumdu 5 dakika telefon görüşmesi yapsam sarjı bitiyordu ve o telefon da akıllı telefon olarak geçiyor.
Yani akıllı olmadığı için .Pil sorunu olmaz derken yani akıllı telefonlardaki gibi şarjı hemen azalmaz .
Sen bide benim yazdığım uygulamayı deneKardeşim her programa demedim pil uygulamalarına dedim, mesela bir CCleaner faydalıdır .
Gereksiz dosyaları gerçekten temizler .![]()
Aynen hocam hayırlı akşamlarNeyse konuyu uzatmayalım amacından sapıp bizi "post kasıcılar" olarak görüp ceza falan vermesinlerhayırlı akşamlar