Şarkı İle Bilgisayar Çökertme

CcCSAHiNBEYCcC

Yeni üye
19 Eyl 2008
2
0
slm arkadaşlar benim bir sorunum var benim kulladığım pc Net Support Gateway proğramı ile uzaktan takipte şuan yerel disk C ye giremiyorum yardım ederseniz sevenirim Saygılar
 

egeden_35

Yeni üye
13 Şub 2007
1
0
yaw benin annamadığım ne biliyomusunuz arkadaşlar.adam demiş ki '' senin yaşın kadar benim hacker lığım var'' ?????????????????????????? yaw arkadaş tamam doğrudur eywallah ama bu memlekette benim son tespitlerime göre 1000,000 hacker var yaw. lameri de hacker die. hacker ı da. yaw biz dünya birincisiyiz haberimiz yok agalar:))
 
18 Tem 2007
112
0
Senin Yaşın Kadar Benim HackeR ligim Var Onun İçin Korkma Dostum Bi Şey Olmaz


iki koduda denedim tık yok... bide kullandığın cümle çok tuhaf.. nasıl yası kadar hackerliğin var?* hackerlikle virüs kodu yazmanın ne alakası var güzel kardeşim?? sen şimdi düpe düz lamerlere iltifat ediyosun... lamerler de hazır virüs kodlarını değiştirebiliyorlar.. neysee kimse kimseyi küçümseyemez.. içimizde ne cevher olan arkadaşlar var ama sadece ortaya çıkmıyolar.. ne rütbe de ne de başka bişi de gözleri yok o kişilerin... ayrıca senin hacker'likten çaktıgına da inanmıyorum.... unutma gerçek bir hacker hiç bir zaman ben ''hacker'im'' diye dolanmaz ortalıkta...aksini ispatla bakalım nasıl yapacaksan??? 7/24 buralardayım beklerim:)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.