Satılık botnet ağı nerden satın alabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi sana daha mantıklı bir şey sunacağım 1 TB makinelerden bir botnet kur git 20 tane 1 TB makine satın al hem botnetin sahibi ol hemde güzel bir tane script çak içine otomasyon sistem kur birde içine tamam bak 1 gb ram 20 gb depolama 2 TB makinenin aylık maliyeti 5 dolar bundan 20 tane alsan 40 TB internet eder ddos güvenlik koruması 40 TB büyüklüğünde bir saldırıyı engellemeye gücü yetmez tabi burada scriptin kalitesi çok önemli yani işin cıvkını çıkarsanız 3-5 kişi yapsanız yani çok büyük saldırılara imza atabilirsiniz yani cf burada çok zor durumda kalacaktır aynı zamanda akamai de yani şuan tahmini konuşuyorum eğer 40 TB bir çıkışla sağlam bir script ile bir saldırı yapılırsa kralı bile 3 ila 5 dakika dayanacağını düşünüyorum ama test etmesi zevkli olurdu
peki hocam hepsini yapmak kaça patlar bi hesap etmeye çalıştımda beceremedim pekşimdi sana daha mantıklı bir şey sunacağım 1 TB makinelerden bir botnet kur git 20 tane 1 TB makine satın al hem botnetin sahibi ol hemde güzel bir tane script çak içine otomasyon sistem kur birde içine tamam bak 1 gb ram 20 gb depolama 2 TB makinenin aylık maliyeti 5 dolar bundan 20 tane alsan 40 TB internet eder ddos güvenlik koruması 40 TB büyüklüğünde bir saldırıyı engellemeye gücü yetmez tabi burada scriptin kalitesi çok önemli yani işin cıvkını çıkarsanız 3-5 kişi yapsanız yani çok büyük saldırılara imza atabilirsiniz yani cf burada çok zor durumda kalacaktır aynı zamanda akamai de yani şuan tahmini konuşuyorum eğer 40 TB bir çıkışla sağlam bir script ile bir saldırı yapılırsa kralı bile 3 ila 5 dakika dayanacağını düşünüyorum ama test etmesi zevkli olurdu
şimdi sana daha mantıklı bir şey sunacağım 1 TB makinelerden bir botnet kur git 20 tane 1 TB makine satın al hem botnetin sahibi ol hemde güzel bir tane script çak içine otomasyon sistem kur birde içine tamam bak 1 gb ram 20 gb depolama 2 TB makinenin aylık maliyeti 5 dolar bundan 20 tane alsan 40 TB internet eder ddos güvenlik koruması 40 TB büyüklüğünde bir saldırıyı engellemeye gücü yetmez tabi burada scriptin kalitesi çok önemli yani işin cıvkını çıkarsanız 3-5 kişi yapsanız yani çok büyük saldırılara imza atabilirsiniz yani cf burada çok zor durumda kalacaktır aynı zamanda akamai de yani şuan tahmini konuşuyorum eğer 40 TB bir çıkışla sağlam bir script ile bir saldırı yapılırsa kralı bile 3 ila 5 dakika dayanacağını düşünüyorum ama test etmesi zevkli olurdu
hocam makinaları nerden alıcam çoğu 1 Gbits ve makineler kaça patlar en azşimdi sana daha mantıklı bir şey sunacağım 1 TB makinelerden bir botnet kur git 20 tane 1 TB makine satın al hem botnetin sahibi ol hemde güzel bir tane script çak içine otomasyon sistem kur birde içine tamam bak 1 gb ram 20 gb depolama 2 TB makinenin aylık maliyeti 5 dolar bundan 20 tane alsan 40 TB internet eder ddos güvenlik koruması 40 TB büyüklüğünde bir saldırıyı engellemeye gücü yetmez tabi burada scriptin kalitesi çok önemli yani işin cıvkını çıkarsanız 3-5 kişi yapsanız yani çok büyük saldırılara imza atabilirsiniz yani cf burada çok zor durumda kalacaktır aynı zamanda akamai de yani şuan tahmini konuşuyorum eğer 40 TB bir çıkışla sağlam bir script ile bir saldırı yapılırsa kralı bile 3 ila 5 dakika dayanacağını düşünüyorum ama test etmesi zevkli olurdu