Satraçın Faydaları...!! / Sabitlensin. /

0101001

Uzman üye
16 Ağu 2012
1,807
2
Bak kardeşim kurana inanmasam bana dinsiz diye bilrisin ama ben neye inanmıyorum hadislere( Yanlış anlama burdan hiç bir hadise inanmadıüım çıkarılamaz. Benim inanmadıklar bazı hasi uydurmacılarıdır.) kuranda hadislerden bahsediliyor ve bunlara inanmamızı isteniyorda benimmi haberim yok. Senin attıkların ayet mi sanıyon onlar hadis.


Kardeşim bak günümüz din anlayışmıız içine yalan yalan yanlış bilgiler karışmış sana önerim kurandaki dine yönelmen duyduğn dine değil.

Buyur kuran : Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranikerim, islam, Allah, trke, meal arama evirisi
 

nicotein25

Uzman üye
14 Nis 2013
1,262
0
adam ne paylaşmış siz neyin kafasını yaşıyosunuz anlayamadım hala . eline sağlk kardeşim sende :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.