S. Aleykum THT.. İçimde hep bi saz-bağlama çalma isteği vardı. Artık bunu gerçeğe dönüştürmek için bir bağlama almaya karar verdim acaba nasıl bişe almam lazım ve evde kendim uğraşarak kısa sürede öğrenebilir miyim? Şimdiden çok sağolun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kardeş bende bağlama kursunua gidiyorum 5 aydır 15 -20 türkü ancak öğrendim..bu çok soluklu bi iş kendin kendine yapabileceğini zannetmiyorum bende senin gibi düşünmüştüm bi ay gider notaları öğrenir sonra kendim çalarım demiştim ama gördüm ki öyle olmuyor.. telden çıkan sesin hangi nota olduğu falan bi sürü işi var birazda senin gayret etmen lazım..bu arada sazı kendin değil de bilen birine aldır hocana filan yani..kurslar işe yaramıyor demişler ya genellikle haklılar ama istisnalarda var bunların içinde ben birebir ders alıyorum mesela ..sende öyle bi yerden alırsan daha cabuk kavrarsın..saygılarımlaS. Aleykum THT.. İçimde hep bi saz-bağlama çalma isteği vardı. Artık bunu gerçeğe dönüştürmek için bir bağlama almaya karar verdim acaba nasıl bişe almam lazım ve evde kendim uğraşarak kısa sürede öğrenebilir miyim? Şimdiden çok sağolun..
kardeş bende bağlama kursunua gidiyorum 5 aydır 15 -20 türkü ancak öğrendim..bu çok soluklu bi iş kendin kendine yapabileceğini zannetmiyorum bende senin gibi düşünmüştüm bi ay gider notaları öğrenir sonra kendim çalarım demiştim ama gördüm ki öyle olmuyor.. telden çıkan sesin hangi nota olduğu falan bi sürü işi var birazda senin gayret etmen lazım..bu arada sazı kendin değil de bilen birine aldır hocana filan yani..kurslar işe yaramıyor demişler ya genellikle haklılar ama istisnalarda var bunların içinde ben birebir ders alıyorum mesela ..sende öyle bi yerden alırsan daha cabuk kavrarsın..saygılarımla
İlk başta ucuz bir saz al Ucretsiz Saz Kursları var ona katıl veya maddiyatın varsa ders al notayla calmayı ogren daha sonra kendini geliştirirsnS. Aleykum THT.. İçimde hep bi saz-bağlama çalma isteği vardı. Artık bunu gerçeğe dönüştürmek için bir bağlama almaya karar verdim acaba nasıl bişe almam lazım ve evde kendim uğraşarak kısa sürede öğrenebilir miyim? Şimdiden çok sağolun..
yok binbaşım öyle olmuyorişte..ucuz saz orjinal nota sesleri çıkaramıyor..kişi sesi nasıl algılarsa öyle öğreniyor..sazın kaliteli olmalı ki telden çıkan sesin hangi nota olduğunu cabuk kavrar...bedava kurslarda da çok zor öğrenir ..ben onları da denedim..en iyisisi birebirİlk başta ucuz bir saz al Ucretsiz Saz Kursları var ona katıl veya maddiyatın varsa ders al notayla calmayı ogren daha sonra kendini geliştirirsn