Uzun süre sonra tekrar sizlerleyim.
Bugün sizler için hazırladığımız cloudflare turnstile solver yazılımından bahsetmek istiyorum.
Yazılımın Adı : Sc4rley Solver
Programlama Dili : Node.js
Kullanılan Lib : puppeter
Bu solverimiz tarafımızca layer7 stress testlerinde kullanılan browser methodu üzerinden geliştirilmiştir. Headless - Headful solve modlarını desteklemektedir.
Çözebildiği Captchalar:
Cloudflare CAPTCHA (Managed)
Cloudflare UAM (Managed)
Cloudflare JS (Managed)
Cloudflare Turnstile [v1/v2]
BxV JS Challenge/Headless-Headful Detector
Akamai JS Challenge
DDoS-Filter JS Challenge
Royal Firewall Challenge
CloudWaf Challenge
DDoS-Guard JS Challenge
BlazingFast JS Challenge
Recaptcha V2/V3 Invisible/Enterprise [Score-Based]
Bazıları için test site bulamadığım için koyamadım.
Chrome/143 altyapısıyla yazılmıştır. 142,141,140 desteği mevcuttur. Şayet isterseniz Sec-Ch-Ua ve puppeteer launchdaki --user-agent parametresi üzerinde 143 yazan yerleri istediğiniz bir sürümle eşleştirebilirsiniz. Fakat fingerprint açısından 143 olarak kalması en sağlıklısı olacaktır.
Gelecek istekler üzere yeni korumalar üzerinde çalışma yapılacak ve yazılım ona göre değerlendirilip paylaşılacaktır.
İyi günler dileriz...
Bugün sizler için hazırladığımız cloudflare turnstile solver yazılımından bahsetmek istiyorum.
Yazılımın Adı : Sc4rley Solver
Programlama Dili : Node.js
Kullanılan Lib : puppeter
Bu solverimiz tarafımızca layer7 stress testlerinde kullanılan browser methodu üzerinden geliştirilmiştir. Headless - Headful solve modlarını desteklemektedir.
Çözebildiği Captchalar:
Cloudflare CAPTCHA (Managed)
Cloudflare UAM (Managed)
Cloudflare JS (Managed)
Cloudflare Turnstile [v1/v2]
BxV JS Challenge/Headless-Headful Detector
Akamai JS Challenge
DDoS-Filter JS Challenge
Royal Firewall Challenge
CloudWaf Challenge
DDoS-Guard JS Challenge
BlazingFast JS Challenge
Recaptcha V2/V3 Invisible/Enterprise [Score-Based]
Bazıları için test site bulamadığım için koyamadım.
Chrome/143 altyapısıyla yazılmıştır. 142,141,140 desteği mevcuttur. Şayet isterseniz Sec-Ch-Ua ve puppeteer launchdaki --user-agent parametresi üzerinde 143 yazan yerleri istediğiniz bir sürümle eşleştirebilirsiniz. Fakat fingerprint açısından 143 olarak kalması en sağlıklısı olacaktır.
Gelecek istekler üzere yeni korumalar üzerinde çalışma yapılacak ve yazılım ona göre değerlendirilip paylaşılacaktır.
İyi günler dileriz...