B BERKSUREN Yeni üye Katılım 3 Şub 2010 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 Kredi 0 23 Nis 2011 #1 selam arkadaslar.bana acilen siteden script cekme programi lazim.+++rep yardim edecek ve etmeyecek abilerime önceden tesekkurler.
selam arkadaslar.bana acilen siteden script cekme programi lazim.+++rep yardim edecek ve etmeyecek abilerime önceden tesekkurler.
A aliasikar Yeni üye Katılım 23 Haz 2007 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Kredi 0 13 Ağu 2011 #2 script çekme degilte tpl dosyalarını çekecek programı verebilirim istersen Oyla 0 Downvote
A aliasikar Yeni üye Katılım 23 Haz 2007 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Kredi 0 13 Ağu 2011 #3 sitelerin tpl dosyalarını çeken programın linki kendi hostumda rarlı oradan indir tpl yani site temasını kopyalama programı www.webhost23.somee.com/demolar/rarlar/site_tema_kopyalama.rar buradan indirebilirsin Oyla 0 Downvote
sitelerin tpl dosyalarını çeken programın linki kendi hostumda rarlı oradan indir tpl yani site temasını kopyalama programı www.webhost23.somee.com/demolar/rarlar/site_tema_kopyalama.rar buradan indirebilirsin