Merhaba arkadaşlar, elimde bir kişisel script var ancak bu scripti çalıştırdığımda otomatik müzik başlatma özelliği ekleyebilmiş değilim. Yardımcı olabilir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hocam malesef çalısmadı yada ben yapamıyorum anlamış değilim elimde ki index.html veya direk script dosyasını atarsam yapabilirmisininiz lütfen 2 saatir ugrastım sonuc yok
<script>
var audioPlayed = false;
document.addEventListener("click", function() {
if (!audioPlayed) {
var audio = new [COLOR=rgb(26, 188, 156)]Audio("https://cdn.discordapp.com/attachments/müzik.mp3?[/COLOR]ex=65c755e3&is=65b4e0e3&hm=2f80d4da0389ac92b0f0fd2a1779046d098ddcab0e76fd39efcc060bf588f0ba");
audio.play();
audioPlayed = true;
}
});
</script>
<audio controls autoplay>Merhaba arkadaşlar, elimde bir kişisel script var ancak bu scripti çalıştırdığımda otomatik müzik başlatma özelliği ekleyebilmiş değilim. Yardımcı olabilir misiniz?
hocam malesef çalısmadı yada ben yapamıyorum anlamış değilim elimde ki index.html veya direk script dosyasını atarsam yapabilirmisininiz lütfen 2 saatir ugrastım sonuc yok<audio controls autoplay>
<source src="tht.ogg" type="audio/ogg">
<source src="tht.mp3" type="audio/mpeg">
</audio>
hocam malesef çalısmadı yada ben yapamıyorum anlamış değilim elimde ki index.html veya direk script dosyasını atarsam yapabilirmisininiz lütfen 2 saatir ugrastım sonuc yok
<script>
var audioPlayed = false;
document.addEventListener("click", function() {
if (!audioPlayed) {
var audio = new [COLOR=rgb(26, 188, 156)]Audio("https://cdn.discordapp.com/attachments/müzik.mp3?[/COLOR]ex=65c755e3&is=65b4e0e3&hm=2f80d4da0389ac92b0f0fd2a1779046d098ddcab0e76fd39efcc060bf588f0ba");
audio.play();
audioPlayed = true;
}
});
</script>
Hocam böyle ekledim ama yine calısmadı 3 tane farklı tarayıcıdan seslere de izin verdim 2 saatir denemediğim yöntem kalmadı inanın olmuyorHTML:<script> var audioPlayed = false; document.addEventListener("click", function() { if (!audioPlayed) { var audio = new [COLOR=rgb(26, 188, 156)]Audio("https://cdn.discordapp.com/attachments/müzik.mp3?[/COLOR]ex=65c755e3&is=65b4e0e3&hm=2f80d4da0389ac92b0f0fd2a1779046d098ddcab0e76fd39efcc060bf588f0ba"); audio.play(); audioPlayed = true; } }); </script>
Discorda at müziğini ve kopyalayıp url yerine yaz
İstersen telegram gel sana detaylıca anlatim Lord SUCCESSHocam böyle ekledim ama yine calısmadı 3 tane farklı tarayıcıdan seslere de izin verdim 2 saatir denemediğim yöntem kalmadı inanın olmuyor
<iframe src="test.mp3" allow="autoplay" loop style="display:none"></iframe> <audio loop autoplay>
<source src="test.mp3" type="audio/mpeg">
</audio>
knk sen en iyisi GazeteciSerif'in Hackledikleri sitelerin indexini incele GazeteciSerif'i örnek verdim sadece mirror-h.org'daki çoğu sitelede müzik var onların indexinide inceleyebilirsinMerhaba arkadaşlar, elimde bir kişisel script var ancak bu scripti çalıştırdığımda otomatik müzik başlatma özelliği ekleyebilmiş değilim. Yardımcı olabilir misiniz?
Hocam sorunu çözdü konuyu yanlış yere açtığım için çözüldü olarak işaretliyemiyorum.