sd karta linux kurup kullanmak

lostdinar

Uzman üye
24 Eki 2015
1,143
0
I was lost
SD kartı, kart okuyucuya takıp sonra bu kart üzerine linux yüklesem kartın çok ısınıp karta zarar gelme ihtimali var mıdır?
Linuxu kurup belirli işlemler yaptıktan sonra bu SD kartı çıkarıp takınca linux dosyaları eski halde olur mu?[mesela akşam pc yi kapatıyorum sd kartı çıkarıyorum sabah sd kartı takıp tekrar linux üzerindeki işlemlerime devam edebiliyor muyum?
:RpS_confused:
 

DeathXF

Katılımcı Üye
31 Ağu 2014
448
0
İnan çok kolay :)
Talimatlarımı bir bir yaparsan çok kolay ama yazılı olmaz sesli görüntülü olursa daha iyi yardımcı olurum sana :)
 

DeathXF

Katılımcı Üye
31 Ağu 2014
448
0
ne yanması yanmaz :) Ama artık kullanamayacaksınız sdkartı linuxu kurduğunuzda ve windowsa taktığınızda sürekli biçimlendirme isteyecektir sakın biçimlendirme linux gider yani feda edeceksin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.