Bugün Şehit Binbaşı Ahmet Cem Ersever'in Doğum Günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mekanı Cennet olsun..Bugün Şehit Binbaşı Ahmet Cem Ersever'in Doğum Günü
![]()
Dostum komik değil.Üzüntüden ne yapacağımı bilemiyorum
Kurban kesmekten vazgeçtim
Arkadaş, her yere dalga geçerek mesaj atıp, kargaşa çıkaran değişik bir türsün. Ne işe yaradığın belli bile değil, gaza gelme gibi bir durumda yok burada. Herkesin canını sıkmak hoşuna gidiyor sanırım, burası ayrıca normal bir forum öyle tamamiyle hacking olaylarının paylaşıldığı bi yer değil. KİMSENİN NE PAYLAŞTIĞINA KARIŞAMAZSIN. Hayat konusu da açılır hacking konusu da açılır. Bu seni ilgilendirmez, daha bir tane bile konu açmaya çalışmamışsın, konu kategorilerini bile bilmiyorsun belli ki. Sen en iyisi bulaşma gelen geçene, sanalda dayak yiyemezsin ama gerçekte tekme tokat döverler açık söylüyorum. Vatanına saygın bile yok zaten. Yakınından biri öldüğünde de gül böyle, görürüz.Tiktokta cem ersever, abdullah çatlı, hiram abbas gibi isimlerin editini izleyip gaza gelen bir ergensin. burası hacking forumu kimse senin rolmodellerini onaylamak, hormonsal dengesizliklerinle uğraşmak zorunda değil. bir ergen psikolojisi bölümünden randevu almaya ihtiyacın olabilir.