Selamun aleyküm. Forumda yeniyim, kendimi tanıtayım istedim. Programlama ile uğraşıyorum ve siber güvenlik alanında da kendimi geliştirmek istediğim için buradayım. Umarım uzun yıllar burada bulunur hem kendime hem de sizlere faydalı olurum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleykümselam, Hoş geldinizSelamun aleyküm. Forumda yeniyim, kendimi tanıtayım istedim. Programlama ile uğraşıyorum ve siber güvenlik alanında da kendimi geliştirmek istediğim için buradayım. Umarım uzun yıllar burada bulunur hem kendime hem de sizlere faydalı olurum.
Aramıza hoşgeldinSelamun aleyküm. Forumda yeniyim, kendimi tanıtayım istedim. Programlama ile uğraşıyorum ve siber güvenlik alanında da kendimi geliştirmek istediğim için buradayım. Umarım uzun yıllar burada bulunur hem kendime hem de sizlere faydalı olurum.
Hoş geldiniz.Selamun aleyküm. Forumda yeniyim, kendimi tanıtayım istedim. Programlama ile uğraşıyorum ve siber güvenlik alanında da kendimi geliştirmek istediğim için buradayım. Umarım uzun yıllar burada bulunur hem kendime hem de sizlere faydalı olurum.
Aleykûmselam, Hoşgeldiniz Başarılar.Selamun aleyküm. Forumda yeniyim, kendimi tanıtayım istedim. Programlama ile uğraşıyorum ve siber güvenlik alanında da kendimi geliştirmek istediğim için buradayım. Umarım uzun yıllar burada bulunur hem kendime hem de sizlere faydalı olurum.