Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bak ben sosyal mühendislik gibi insanın konuşmasından anlarım senin dediğin şey ne demek iyi anlarım görnüşe bakılırsa yani konuşmana bakılırsa senin hacklik ile ilgili fala bir bilgin yok fakat sen şunu istiyorsun resmen ;
Adam- Ohh be Okulu bitirdim,mezun oldum... Çocuk- Banada öğretsene...
İşte bu yani yıllık bilgiler lazım 2-3 hack programı ile bu olmaz siteler hakkında bigili olman lazım Program yapabilmen lazım C++ dilini bilmen lazım Visual Basic 6.0,Epress Edition,C++,Delphi,Pascal bu programlamalardan en az 1 tanesine hakim olman lazım, lazım da lazım ben sana öğretmeye kalksam konuşmana bakılırsa 3-4 yıl alır başkalarının programı ie olma hack programlarını sen apacaksın sunacaksın kendin yapıp satacaksın programlama dillerini bileceksin (1-2 tanesini) kodlama sistemin olacak virus-trojan hakkında epey bilgin olması lazım bana ne bildiğini söyle ki oradan devam edeyim...yoksa pek bir bilgin anlatana kadar ellerim spam geçirir Dil ile konuşma ile bile anlatamam dilim spazm geçirir bak bu yazıyı zor yazdım ilk açıklama olarak ona göre..ne bildiğini söyle bana pek bir bilgin yoksa yardımcı olamam bira bilgin olsun ki ona göre anlatayım ne bildiğini söyle??