oncelıkle dostum wpa-vede wpa2 yı oyle sanıyeler ıcınde kıran bır program yok bunu bıl
bu tıp ıslerıde sansın yuksekse bactrackt5 dıye bır program vede beini adında bır program yapıyor
beını kod bılmeyenler ıcın hazır bır programdır wep sıfresının en zorunu bıle 15 dakıkada kırar
bactrackt ta komutla 15 dakıkada wep sıfrelemeyı kırar
wpa-wpa2 olayına gelınce sıstem soyle ıslıyor yayın yapan cevrendekı modem de wps
ozellıgı var ıse modemın pın kodunu 4- ıle 10 saatlık bır calısma bekleme sonucu kırarsın
wps ozellıgı yok ıse wpa - wpa2 ıcın bactrackt 5 programı ıle yayın yapan aa saldırı yaparak
handshake elde etmen gerekıyor handshake modem sıfresının oldugu dosyadır
handshake dosyası ıcındekı sıfreyı bulmak ıcınse buyuk bır wordlıst yanı sıfre deneme kombınasyon
txt notepad dosyasına sahıp olman gerekıyor elındekı wordlıst sıfre dosyasını aırcrack programı
yada komutu ıle handshakenın bulundugu dosyayı taratarak elde edersın
ancak elındekı wordlıste 10 mılyon sıfre bıle olsa dogrusıfre lıstende yoksa gene bulamazsın
ya wep le ugras yada vazgec bu sevdadan wpa wpa2 suan ıcın kırılamaz basıt sıfreler kırılır
kım ben en zorunu wps olmasada kırarım derse sana yalan soyler ben yıllardır wpa wpa2 ıle
ugrasıyorum baskada bır yontem duymadım yontem derken soyle yani
1.wordlısstle deneme yontemı ıle handshake
2.wps acıgı ıle
cevrende wep sıfreleme varsa onlea ugras kırarsın.
sımdı benım cevabıma elcemsoft falan dıye yok su program var dıye cevap vercek olanlar varsa
sonucta yukardkaı 2.yontem dısındakı bır yontemı acıklasınlar?
bu arada wpa-wpa2 konusunda gercek bır uzmandan cevap ı aldıgına emın ol.
tavısye program ısmı Downloads
KOD BILIMIYORSAN PROGRAM ISMI BEİNİ
bu programlar realtek 8187L cıplı wıfı alıcı ları tanır her wıfı alıcısını tanımaz
genel anlatım forumda mevcut wpa- wpa 2 wep hakkında yeterınce oku arastır....