Selamun Aleyküm Y eniyim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rayquaze

Üye
25 Haz 2016
122
0
Beyler Cümleten Selamun Aleyküm Aramıza Yeni Katıldım Ve Bu Hack işleriyle alakalı az da olsa bir bilgim var fakat sizin öneriniz nelerdir veya nerden başlamalyım cevaplarsanız sevinirim :RpS_thumbup: Forumda aktif olmaya çalışacağım herkeze iyi günler :RpS_biggrin:
 

Rayquaze

Üye
25 Haz 2016
122
0
Hoş bulduk Dostum Onları zaten okudum sağol yinede önerin için :) Ben artık yavaştan da olsa hack işleriyle uğraşmak istiyorum onun hakkında önerilerinizi bekliyorum teşekkürler :)
 

RasAlGhos

Uzman üye
6 Ocak 2016
1,101
0
Aleyküm Selam HoşGeldin Aramıza Misyon Ve Forum Kurallarını Okumayı Unutma Sormak Öğrenmek İstedin Bilgi v.b Şeyleri Yardım Merkezine Konu Açarak Öğrenebilirsin İyi Günler İyi Forumlar...
 

Rayquaze

Üye
25 Haz 2016
122
0
İlginiz Için Sağolun Beyler Bu Konuda Bana Sosyal Medyadan Yardım Etmek İsteyenler İçin Özelden Telefon Numaramı Vericem Herkeze Teşekkürler :)
 

Hodor

Yeni üye
6 Haz 2016
2
0
selamünaleyküm bende yeni katıldım arkadaşlar bu işe canı gönülden bağlıyım sizinde yardımlarınız sayenizde daha da iyi olacağıma devletime ve milletime daha iyi hizmet edeceğim inşallah
 

Mrnpr

Yeni üye
27 Haz 2016
3
0
sizlere ulaşabileceğim telefon numarası skype vs gibi şeyleri yazabilirmisinz
 

EKIPVII

Katılımcı Üye
24 Haz 2016
734
1
Hoş geldiniz en kısa zamanda isminizi son mesajlarda görmek isteriz :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.