C ciento Katılımcı Üye Katılım 6 Tem 2013 Mesajlar 271 Tepkime puanı 0 Kredi 0 19 Eki 2013 #1 komutanlarım tertiplerim zone kaydı alırken bazı sitelerde kaydı yaptıktan sonra mirroru göremiyorum yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim..
komutanlarım tertiplerim zone kaydı alırken bazı sitelerde kaydı yaptıktan sonra mirroru göremiyorum yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim..
Rival Özel Üye Katılım 28 Eki 2013 Mesajlar 7,262 Tepkime puanı 3 Kredi 0 19 Eki 2013 #2 zone-h ise kayıt aldığın url arama yerine yaz çıkar zone-h'in arama yerine Oyla 0 Downvote
C ciento Katılımcı Üye Katılım 6 Tem 2013 Mesajlar 271 Tepkime puanı 0 Kredi 0 19 Eki 2013 Konuyu başlatan #3 Rival' Alıntı: zone-h ise kayıt aldığın url arama yerine yaz çıkar zone-h'in arama yerine Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim komutanım ama bulamadım Oyla 0 Downvote
Rival' Alıntı: zone-h ise kayıt aldığın url arama yerine yaz çıkar zone-h'in arama yerine Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim komutanım ama bulamadım