Aramıza HoşGeldin İyi Forumlar
Ama Bu Hack İşlerine Falan Girceksen, Hiç Kimsenin Kimlik Bilgilerini Bilmemesi Lazım. Kimlik Bilgilerini Açıklamak, En Azından Bana Göre Sakıncalı Bir Durum. Yine Sen Bilirsin Ama En Azından Adını Silmeni Tavsiye Ederim.
Haklisin, bir an kendimi size cok Yakin hissetdim =) Aile icinde gibi olsum. o yüzden Acemilik diyelim.
Neyse Ismimi sildim =) Sagolasin tekrardan.
Aslinda Hackleme Merak Konumdu cogu zaman.
Ama bazen gerektigi icin Yabanci IRC Sunuculara hazir Kodlamalarla Yazi Flood yaptim.
Yani sizin gibi Profesyonel (White / Black Hat ) degilim simdilik (Scriptkid) denilebilir

--------
Bu Arada birsey paylasmam gerek, bir forum sitesinde yetkiliydim bir kac güne kadar. Ve fark etdimki. O Forum Sitesi insanlari kullanip yetkilendiriyor, sonra sebepsiz kavga cikarip yetkiyi silip. O kisiyi banlayip üstüne Küfür ediyor.
Bu Forum Sitesi malesef Türklerin Forum Sitesi. Yani Türklerden acikcasi böyle birsey beklemez hatda görmek bile üzücü. Her neyse, bu Site daha önceleride bir kac kez sagolsunlar Hackerler tarafindan hacklenip index atildi. Size kendimizi hatirlatmaya geldik vs yazili bir Index.
Benimde Düsüncem suydu, acaba böyle bir vbulletin Siteye index atmak icin ne ögrenmem gerek. Ama sunuda demek isdiyorum, Amacim hic bir zaman bir Türk Sitesine Zarar vermek hatda dokunmak bile degil. Sadece o asagladiklari insanlarin tek olmadigini göstermek. Yani birnevi o küfüre maruz kalip banlanan Üyeleri desteklemek amacli. Yani Forum Yöneticileri bilsinki bu Insanlar tek degil. Onlarin Arkasinda duran kisiler var.
Belki biraz Sacma bulabilir birisi, ama dedigim gibi bu benim sahsi Düsüncem di.