Senet işinden anlıyan ? ?

BYEmre42

Katılımcı Üye
13 Mar 2013
912
0
Konya-Bozkır
arkadaşlar bi makine kiralıyacaz.bunun için 1-2 haftalıgına 1500 tl lik senet yapcaz..bu senetten başımız belaya girer mi bilgisi olan var mı ? riskli bir işm i?
 

djcapkin

Özel Üye
18 Ağu 2008
8,219
57
Türkiye
Rakamlari Saiysal Ve Yazimsal Olarak Yazınız Ve Rakamların Başini Ve Sonunu Parantez İle Kapatin İmza Attiğiniz Miktari Kontrol Edin Ve Altında Farklı Bi Kağit Olup Olmadiğini Kontrol Edin Bu Çek Senet İşi Ne Kadar Doğru Ne Kadar Yasal Net Olarak Bİr Bilgim Yok.
 

COP COP 2011

Kıdemli Üye
20 Ağu 2011
2,669
1
İZMİR
gününe müteberdir ve teminat senetidir yazarsan olur gününe müteberdir demenin
anlamı şu sen bana senet veya çek ver hesbında para oldumu gününden öncede çekebilirim
ama gününe müteberdir dedigim zaman günü gelmeden çekemen başıma geldigi için paylaşıyorum
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.