Serial İstekleriniz

Konu devam etsin


  • Kullanılan toplam oy
    190
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yksel

Uzman üye
18 Tem 2008
1,192
2
39
sistem32
Bunları bir deneyin olmasa yazarsınız buraya arkadaşlar
sygic navigasyon
7G7QY-NZWKQ-23KRA-RAMQ4
SPOZ9-2E9IO-AKDRY-LIKEU
 

ccc123

Yeni üye
9 Ağu 2008
50
0
city car driving 1.2.5 yada city car driving 1.3.3 versiyonu için crack yada serial bulabilirmisiniz ? HİÇBİRYERDE YOK onu söyleyeyimde yani ben bulamadım bi bulsa bulsa tht bulur diye umud ediyorum.
 

isooo_45

Yeni üye
29 Haz 2009
5
0
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle verildiyse bir de ben vermek istedim :)
corbada benimde tuzum bulunsun Neyse uzatmadan
Tüm Serial İsteklerinizi buraya yazın en kısa zamanda cevaplanacaktır herkese sevgi ve saygılar babacanlar :)

Merhaba dostum, Nonstop not defteri 2010 - 2013 - 2014 hiç fark etmez bu programın lisansı lazım bana yani seriali lazım. demo sürümü çok kısıtlı işimi maalesef görmüyor. satın almaya kalksam çok pahalı bir program bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.