Ses dalgaları

DuareX

Üye
30 Haz 2018
205
0
Los Angeles
Arkadaşlar kaç sene önce bilmiyorum bu sayfada birsürü ses dosyası paylaşılmıştı özel isimleri vardı unuttum ama yarım yamalak şöyle hatırlıyorum;
gözümüzü kapayıp her gün 30 dk 1 saat falan ses odaklanıyoruz örn;mutluluk için ses dosyası korku için ses dosyası rahatlama için ses doyası vb. dosyalar(daha doğrusu mp3 ler)vardı konuyu bulamıyorum silindiysede bilen varsa adı neydi nerden bulabilirim şimdiden teşekkürler.
 

white shade

Uzman üye
24 Eki 2014
1,832
13
Mars
o müziklerin adı idoser. Belirli aralıklardaki frekanslar beynin işleyişini değiştirebiliyor. Ancak piyasada bulanan idoser ların çoğuna süblimial veriler gömülmüş durumda. Ve idoser'ın gerçekten güzel şeylerini kullanmak istiyorsan daha farklı yöntemler var. Güzel uyku için yağmur sesi, rahatlamak için klasik müzikler falan. bununla uğraşmaya gerek yok.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.