[Ses Dosyasına Veri Gizleyin]

R3-KC4H

Katılımcı Üye
31 Ara 2015
617
0
Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar, forumda araştırdım böyle bi konuya rastlamadım ve bende bahsetmek istedim. Başlıktanda anlaşıldığı gibi Herhangi bir ses dosyasına veri gizlemek mümkün.
Gerekli Programımız Deep Sound.
Herşeyi detaylıca anlattım herhangi bi sorunuz öneriniz veya eleştiriniz varsa yazabilirsiniz :)
Program portable'dır kurulum gerekmiyor, klasörde bulunan DeepSound uygulama dosyasına çift tıklatıp programı başlatabilirsiniz.


1. Adım

ADQ0X0.jpg


2. Adım

0Rj4p8.jpg


3. Adım

JZr7zY.jpg


4. Adım

Ovn3zZ.jpg


5. Adım

zjv2pY.jpg


6. Adım

GmQp42.jpg


7. Adım
Bir sonraki adımlar gizli veriyi tekrar çıkartmak içindir.


6a7lvP.jpg


8. Adım

WqA6pY.jpg


9. Adım

RrLbp1.jpg


İndirme Linki
MEGA.NZ
Virüs total
DEEP SOUND VT
Rar Şifresi: R3-KC4H​
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Rootcourage

Uzman üye
14 Mar 2017
1,712
1
Daha önceden açılmış bir konu ama bilmeyenler için güncel olur emeğine sağlık
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.