Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KArdeşim AnLattığın için saol ama derdimb u değilº²¤«♥ǻ∂ιуα๓ǻη♥»¤º²;1425624' Alıntı:cd yı tekrar takıp bilgisayarıma sağ tıkla özellikler de çıkan sayfada donanım sekmesıne tıkla aygıt yöneticisini seç çıkan listeye bak bakalım soru işareti veya ünlem işareti var mı varsa üzerine tıklayıp tanıt
baktım yok ''soru işareti yada ünlem işareti yok '' çıldırcam ya dün geceden berri uğraşıyorum başka bi çözüm yolu yokmudur?Sen kurduktan sonra yinede bak aygıt yöneticisine soru işareti varmı diye(realtekle ilgili). Var ise belki yanlış driver yüklüyor olabilirsin güncel driverini indirip kurmayı dene.
defalarca yaptım dediklerinidriveri doğru tanıttıgınızdan eminmisiniz???
Kaldırıp tekrar kurun...
ArkadaşLar saoLun teşekkürler ama Bu olay daha öncede başıma gldi sizlerede söyledim daha önce REAL TEK CONTROL PANEL diye bi zımbırtı var ya ondan JAK Bİlgislerini düzeltmeyine çıkmaz ses ve bende REAL TEK CONTROL PANEL yok.! driveri kurduğumda geliyodu ama bu sefer gelmediKablolar falan alakası yok.. BİOS'tan girip ses ayarına bir bakın.. sound Bölümü Enable-Disable ayarı olacaktı.. bir bakalım yanlışlık olmasın!