Sesimi nasıl değiştirebilirim ?

BÖKE

Yaşayan Forum Efsanesi
20 Ağu 2016
8,754
411
Cevap: Ses Değiştirme(Hacker Sesi)

https://voicechanger.io/

Sitenin ana sayfası aşağıdaki ekran görüntüsü resminde gördüğünüz gibidir.

9j4WuQ.png


Burada size iki farklı seçenek sunuluyor. 1 numaralı kırmızı ok işaretiyle gösterilen upload audio yazan butona tıklayarak bilgisayardaki ses kaydı dosyasını bu siteye yükleyebilirsiniz.

Alternatif olarak 2 numaralı kırmızı ok işaretiyle gösterilen use microphone yazan butona tıklayarak bilgisayarınıza takılı olan bir mikrofondan ses kaydı yapıp canlı canlı siteye yükleyebilirsiniz.

Yükledikten sonra alt taraftaki çok sayıda simgeye tıklayarak o simgenin temsil ettiği sese dönüştürebilirsiniz. Örneğin kırmızı ok işaretiyle gösterilen robot simgesine tıklayınca, yüklediğiniz ses dosyasındaki sesler robot sesine çevrilir. Aynı şekilde hayvan seslerine, radyo sesine, telefon sesine, uydu sesine, uzaylı sesine, Chakie Chan gibi ünlülerin sesine veya diğer ünlü kahramanların sesine dönüştürebilirsiniz.

X843da.png


Seçimi yapınca otomatik olarak seçtiğiniz sese dönüştürecek ve yukarıdaki resimde olduğu gibi ufak bir pencere açılarak değiştirilmiş olan ses dosyasını çalmaya başlayacak. Eğer sesi beğenirseniz, üstteki resimde 1 numaralı ok ile gösterilen yere sağ tıklayın ve açılan menüden 2 numaralı ok ile gösterilen Sesi farklı kaydet… yazan seçeneğe tıklayın. Böylece ses dosyasını bilgisayara kaydedecek.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.