Sesleri Müzikten Ayıralım - Gold Wave 5.08 (Resimli anlatım)

tehlike20

Üye
5 Ara 2008
128
0
Bu program (Gold wave 5.08) ile Müzikleri seslerden ayırt etmeyi öğreneceğiz. Özellikle Gold waveyi vermemin amacı şu. Kullanımı kolay arayüzü kolay ifadeleri kolay yani anlayacağınız diğer programlara nazaran daha kullanışlı ve basit bir program. Bu programla vocal Reduce veya vocal cut yapmasını öğrendiğinizde daha zor programların ( mesela acid pro
virgul.gif
cool edit pro gibi) işlevlerine de yabancı kalmayacaksınız. Şimdiden kolay gelsin....

Programın ara yüzü bu....

Download Linki :



17mp.gif

Open deyip bir müzik dosyasını açıyoruz...

24fv.gif

Programın içine müzik dosyamız bu şekilde yükleniyor...

34cr.gif

Müziğimiz yüklendi....

40du.gif

Vocal yerini (yani sanatçının ses gelen yerini) belirliyoruz. Burası biraz ince detaylı. Dikkat edelim. Es kaçmasın yoksa çirkin durur.

53wn.gif

Göründüğü gibi vokal yerini keseceğimiz yeri açıyoruz. (Adımları iyi takip edelim)....

65im.gif

Bu bölümde vocal'i keseceğimiz menümüz açılıyor. Presets'den işaretli olan yeri seçiyoruz. Burada önemli olan iki şey var. Birincisi from ve too hızlarını kendiniz ayarlayacaksınız. Ama yok ayarlamazsanız program kendini otomatik olarak kendi standartına alacaktır. İkincisi ise mutlaka ön izleme yapmalısınız ki şarkının seslerini düzgün kaybedelim.

77zn.gif

From-too ayarlarını yaptık
virgul.gif
ön izlemeyi yaptık ve bizim istediğimiz verimi aldık. Şimdi OK diyeceğiz ve bu şekilde yüklenmesini bekleyeceğiz. Yaklaşık 5-7 saniye arasında sürer.

85ia.gif

Bu iş bu kadar arkadaşlar. Şimdi bazı arkadaşlarımız bütün şarkıları keseceğini zannediyorlar. Bu işlem her parçaya uygulanmayabilir. Yüzde yüz verim alamayabilirsiniz. Fakat sizi mutlaka tatmin edecektir. Çünkü işlem yolu bu...


Teşekkürü Çok görmeyelim lütfen..
 

by-mami

Yeni üye
14 Ağu 2009
3
0
Şu prested dediğn ekra çıkmıyo yani sesi tam ayıramıyom o prestet işaretinide bulamadım Tam olark yerini söylersen sefinirim :)
 

crr.r

Katılımcı Üye
23 Haz 2007
693
0
keşke bnu 2 yıl önce bulsaydk ozmanlar çok ihtiyacım vardı saolsn kardesm güzel paylaşım olmuş .
 

takunu tak tak

Yeni üye
4 Mar 2009
37
0
kardeş Presets'den işaretli olan yeri seçiyoruz bu presests ben yapamadın ya


nerde bu ben onu bulamadım yarım edersen tşk edecemm
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.